Inloggen - Registreer  
Vacatures 401 tot 410 van 2.733 (ontdubbeld 2.680)
ads  

Pauline zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Tilburg
Lieve gastouder, Wij zijn Bart & Pauline en voor onze zoon Jack en dochter Isabelle zoeken we een liefdevolle en zorgzame oppas . Jack gaat in oktober naar school en hiervoor zijn we ook op zoek naar oppas na school.
- Volledige vacature bekijken

Elise zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Doetinchem
Hoi! Wij zijn Sunder en Elise en zijn op zoek naar oppas voor onze vrolijke peuter Annabel en lieve baby Ravi. We zoeken een oppas voor avondjes uit, dus voornamelijk in het weekend en incidenteel eens doordeweeks of overdag.
- Volledige vacature bekijken

Amber zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Groningen
Hii, wij zijn een actief gezin van vijf. 3 jonge kinderen met veel dieren buiten! We hebben een bedrijf aan huis waar wij beide in werken. Op zaterdag zoek ik daarom een oppas . Verder willen we graag zo nu en dan samen weg
- Volledige vacature bekijken

Mitchell zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Naaldwijk
Ik heet Mitchell. Wij verwachten een baby in juli 2022. We hebben 1 kind (Jongen, 6). Wij zijn op zoek naar een oppas . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Lidewij zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Arnhem
Wij zijn op zoek naar een oppas voor onze zoon van 8 jaar. Hij zit in groep 5. Hij houdt van voetbal en van spelletjes. Verder hebben wij twee katten.

Michael zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Heerenveen
Hoi wij zijn Eva en Michael en hebben 2 kinderen, Tobias van 9 jaar en Daan van 4. Wij zijn op zoek naar een oppas die 1-2 dagen structureel in de middag bij ons thuis wil oppassen en uiteraard incidenteel als dat uitkomt.

Giselle zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Wergea
Hallo, ik ben op zoek naar een oppas voor naschoolse opvang en opvang voor de zomervakantie. School zit tegenover onze woning dus ophalen van school hoort er ook bij. Tijden en dagen in overleg: Bij mij thuis is het meest

Natasja zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Eindhoven
Hoi hoi wij zijn op zoek naar een lieve oppas die zo nu en dan op vrijdagavond of wel eens in het weekend kan oppassen. Het gaat om 3 meiden een tweeling van 7 en een van 8. Stuur gerust een berichtje voor een

Kim zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Utrecht
Wij zijn Kim en Nick en zijn trotse ouders van twee meiden. We hebben 1 dochtertje van 7,5 maanden en een dochter van 4 jaar. Wij zijn op zoek naar een oppas die af en toe in de avonden kan op komen passen. Stuur gerust een

Oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Rosmalen
Hi Ik ben Rien. Co-ouder van Nina (Meisje, 9),en James (Jongen, 8) en op zoek naar een oppas voor af en toe een avond en soms een middag in de vakanties. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Eva zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Susteren
Hoi! Wij zijn op zoek naar een lieve oppas voor ons meisje Lisa! We zoeken iemand voor af en toe een avond in het weekend en door de weeks.

Jet zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Rotterdam
Hai! Wij zijn een jong gezin met 2 dochters en een kat. We zijn op zoek naar een lieve en enthousiaste oppas , die af en toe wil bijspringen, om ons wat meer ruimte te geven in deze drukke tijd! Hopelijk tot binnenkort. Jet

Kim zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Vorstenbosch
Wij zijn op zoek naar een lieve oppas voor onze twee jongens, voor af en toe een avondje in het weekend en soms doordeweeks.