Inloggen - Registreer  
Vacatures 191 tot 200 van 396
ads  

Diana zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Krimpen aan den IJssel
Ik heet Diana. We hebben 2 kinderen (Meisje, 9), (Jongen,6). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Artem zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Veldhoven
Ik heet Artem. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Volledige vacature bekijken

Joren zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Utrecht
Wij verhuizen vanwege famille omstandigheden met spoed terug van Aruba naar Nederland. We zijn vanaf half december op zoek naar een gastouder waar onze dochter een aantal dagen per week kan zijn. Ook zijn we op zoek naar een
- Volledige vacature bekijken

Natalia zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Breda
Ik heet Natalia. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Francisco José zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Etten-Leur
Ik heet Francisco Jos. We hebben 2 kinderen (Jongen, 8), (Meisje, 6). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Kevin zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maurik
Ik heet Kevin. We hebben 1 kind Onbekend, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Lefki zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Rijswijk
Ik heet Lefki. Wij verwachten een baby in januari 2022. Wij zijn op zoek naar een gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Kitty zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Druten
Ik heet Kitty. We hebben 1 kind Meisje, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Eleni zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Simpelveld
Voor onze vrolijke gezellige kids zoeken wij een leuke enthousiaste oppas of gastouder die met veel Liefde voor onze 2 kids wil zorgen .

Danielle zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Brielle
een gastouder in Hellevoetsluis. Ons dochtertje Melanie is 4 maandjes oud en is een onwijs makkelijke en lieve baby, overdag en 's nachts slaapt zij goed waardoor de momenten als zij wakker is ze altijd vrolijk is en gek is op

Bibiche zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Zwanenburg
Hi!! Wij zijn La en Felipa met Manuel en Bibiche als ouders. Wij verwachten eind januari 2024 te verhuizen naar Zwanenburg en zoeken een fijne gastouder of oppas. La is vier en gaat sinds mei naar school. Felipa is anderhalf

Sterre zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Amsterdam
Hallo! ben ik op zoek naar een leuke en gezellige gastouder / oppas aan huis voor twee of drie middagen per week (na schooltijd) voor onze dochters van 5 en 7 jaar. We komen graag in contact met iemand die het leuk vindt om

Marloes zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hoogkarspel
Ik heet Marloes, ouder van onze jongen Dave. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor af en toe oppassen voor alternatieve als het in omgeving niet lukt.