Inloggen - Registreer  
Vacatures 81 tot 90 van 312 (ontdubbeld 305)
ads  

Ar zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly
Ik heet Ar. Wij verwachten een baby in oktober 2023. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
1 dag geleden - Volledige vacature bekijken

Noortje zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly
Ik heet Noortje. We hebben 3 kinderen (Meisje, bijna 4, Meisje, 2,5 en jongen 10maand). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
1 dag geleden - Volledige vacature bekijken

Veronika zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly
Ik heet Veronika. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
3 dagen geleden - Volledige vacature bekijken

Marcel zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Geleen
Ik heet Marcel. We hebben 2 kinderen (Meisje, 5), (Jongen, 8). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Thessa zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Bodegraven
Gezin met twee kinderen (1 en 3 jaar) op zoek naar een enthousiaste gastouder /oppas voor de zaterdag 7:30 tot 16:30 en af en toe de zondag (1x per 4 weken van 9:30 tot 16:45). Soms ook savonds maar dit in overleg (avondje
- Opslaan

Angela zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Barneveld
Ik heet Angela. We hebben 2 kinderen (Jongen, 3), (Meisje, 1). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Marloes zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hoogkarspel
Ik heet Marloes, ouder van onze jongen Dave. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor af en toe oppassen voor alternatieve als het in omgeving niet lukt.
- Opslaan

Lennard zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Sprang-Capelle
Ik heet Lennard. We hebben 2 kinderen (Jongen, 5), (Meisje, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Natalia zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Breda
Ik heet Natalia. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Justyna zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Broekhuizen
Ik heet Justyna. We hebben 2 kinderen (Meisje, 5), (Jongen, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Sharazna zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Lelystad
Ik heet Sharazna. We hebben 1 kind Jongen, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Angelina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Assendelft
Ik heet Angelina. Wij verwachten een baby in november 2023. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Marijke zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - 's-Hertogenbosch
Ik heet Marijke. We hebben een zoon van bijna 4 en zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor voorschoolse opvang en misschien ook 1-2 dagen naschoolse opvang.
- Opslaan