Inloggen - Registreer  
Vacatures 41 tot 50 van 312 (ontdubbeld 305)
ads  

Nanny - gastouder aan huis

kinderopvang Thuis - Hillegom
Ben jij een ervaren, gezellige, actieve en ondernemende gastouder aan huis met liefde voor je vak?Omschrijf je jezelf met de woorden relaxed, warm en hou je van zelfstandig werken? Dan ga je je snel thuis voelen in dit
- Volledige vacature bekijken

Bart zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Zwolle
Beste gastouder , Voor onze 2 vrolijke, nieuwsgierige kinderen zijn wij op zoek naar voorschoolse en naschoolse opvang bij ons aan huis. Onze dochter van 7 houdt van sporten en lezen. Onze zoon van 5 houdt enorm van
- Volledige vacature bekijken

Atefeh zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Vught
Mijn man en ik hebben een lief jongetje. We zijn best werkgeorinteerd en willen graag op vaste dagen (maandag en donderdag) een betrouwbare gastouder die goed kan spelen en praten met ons kind (liever Nederlands sprekende
- Volledige vacature bekijken

Lisa zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Alkmaar
Ik heet Lisa. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Aart zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Kerkdriel
Ik heet Aart. We hebben 2 kinderen (Meisje, 4), (Jongen, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek. Het zou fijn zijn als je naast de maandag ook sporadisch
- Opslaan

Esin zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Utrecht
Ik heet Esin. We hebben 3 kinderen (Meisje, 9), (Meisje, 9), (Jongen, 10). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Hawa zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Krommenie
Ik heet Hawa. We hebben 1 kind Meisje, 5 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Chris zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Utrecht
Ik heet Chris. We hebben 1 kind Jongen, 2 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan

Rashmi zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maastricht
Ik heet Rashmi. We hebben 1 kind Jongen, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Andrea zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hoensbroek
Ik heet Andrea. We hebben 1 kind Meisje, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Debbie zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maassluis
Ik ben Debbie. Wij verwachten een baby in oktober 2023. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Vronie zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Utrecht
Wij zijn Vronie en Alex. We hebben 2 kinderen (James, 3,5) en Lauren (1,5 jaar). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor af en toe een dag.
- Opslaan

Andrey zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Bussum
Ik heet Andrey. We hebben 1 kind Meisje, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan