Inloggen - Registreer  
Vacatures 101 tot 110 van 427 (ontdubbeld 425)
ads  

Vronie zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Utrecht
Wij zijn Vronie en Alex. We hebben 2 kinderen (James, 3,5) en Lauren (1,5 jaar). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor af en toe een dag.
- Volledige vacature bekijken

Caroline zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Veere
Wij zijn Christiaan en Caroline. We hebben 2 kinderen. Een jongen van 8 en een meisje van bijna 5. Wij zijn op zoek naar een vaste oppas of gastouder voor 2 middagen per week. Welke middagen dat kan in overleg. Stuur gerust
- Volledige vacature bekijken

Linda zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Utrecht
Wij zijn een samengesteld gezin met 4 kinderen en een hond. Voor mijn 2 zoontjes en mijn dochters willen we graag een oppas die wilt oppassen als wij een keer een avondje uit, feestje oid hebben. Of als onze vaste gastouder
- Volledige vacature bekijken

Thessa zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Bodegraven
Gezin met twee kinderen (1 en 3 jaar) op zoek naar een enthousiaste gastouder /oppas voor de zaterdag 7:30 tot 16:30 en af en toe de zondag (1x per 4 weken van 9:30 tot 16:45). Soms ook savonds maar dit in overleg (avondje
- Opslaan

Angela zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Barneveld
Ik heet Angela. We hebben 2 kinderen (Jongen, 3), (Meisje, 1). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Eindhoven
Ik heet . We hebben 1 kind Meisje, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Laura zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Gendt
lacht de hele dag door. We zijn op zoek naar een lieve en betrouwbare oppas die ervaring heeft met kleine kinderen en incidenteel kan inspringen wanneer onze vaste gastouder of familieleden niet beschikbaar zijn. Het gaat dus
- Opslaan

Adèlia zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Landgraaf
Ik heet Adlia. We hebben 2 kinderen (Meisje, 4), (Jongen, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Marloes zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hoogkarspel
Ik heet Marloes, ouder van onze jongen Dave. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor af en toe oppassen voor alternatieve als het in omgeving niet lukt.
- Opslaan

Lennard zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Sprang-Capelle
Ik heet Lennard. We hebben 2 kinderen (Jongen, 5), (Meisje, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Beitske zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Goutum
We hebben 1 kind Meisje, 6 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Natalia zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Breda
Ik heet Natalia. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Michelle zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Zandvoort
Wij zijn Michelle en Stephan. We hebben 2 kids. Een dochter van 5 en een zoon van 1. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor flexible uren.
- Opslaan