Inloggen - Registreer  
Vacatures 51 tot 60 van 317 (ontdubbeld 300)
ads  

Kevin zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Maurik
Ik heet Kevin. We hebben 1 kind Onbekend, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Lefki zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Rijswijk
Ik heet Lefki. Wij verwachten een baby in januari 2022. Wij zijn op zoek naar een gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Marieke zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Bolsward
Ik heet Marieke. We hebben 2 kinderen (Meisje, 0), (Onbekend, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Angelina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Assendelft
Ik heet Angelina. Wij verwachten een baby in november 2023. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Larissa zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Schouwen-Duiveland
Hoi ik heet Larissa. Wij hebben 2 meiden Liva-Rose (2 jaar) en Novie (8 maanden). We zijn op zoek naar een vaste oppas of gastouder in de buurt voor (het liefst) vaste tijden. Stuur gerust een berichtje :)"

Beatriz zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hulst
Ik heet Beatriz. We hebben 1 kind Meisje, 3 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek." Rijbewijs is noodzakelijk

Noortje zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Dinkelland
Ik heet Noortje. We hebben 3 kinderen (Meisje, bijna 4, Meisje, 2,5 en jongen 10maand). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Ghofrane zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Weert
Ik heet Ghofrane. We hebben 1 kind Meisje, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

AyseGül zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Veghel
Ik heet AyseGl. We hebben 2 kinderen (Jongen, 8), (Meisje, 6). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Marloes zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hoogkarspel
Ik heet Marloes, ouder van onze jongen Dave. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor af en toe oppassen voor alternatieve als het in omgeving niet lukt.

Leerkracht bovenbouw

IKC Ichthus via Talent - Vlaardingen
Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W... Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en jaar (gastkinderen), op dagen en
FULL_TIME

Cathelijn zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Diemen
Ik heet Cathelijn. Wij verwachten een baby in september 2023. Wij zijn op zoek naar een gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Francisco José zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Etten-Leur
Ik heet Francisco Jos. We hebben 2 kinderen (Jongen, 8), (Meisje, 6). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."