Inloggen - Registreer  
Vacatures 191 tot 200 van 472
ads  

Marcel zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Geleen
Ik heet Marcel. We hebben 2 kinderen (Meisje, 5), (Jongen, 8). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Chantal zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Zwijndrecht
Ik heet Chantal. We hebben 3 kinderen (Meisje, 12), (Meisje, 8) (Jongen, 5) Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Ukasz zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Ede
Hallo ik ben ukasz, Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor een jongen van 4 jaar. Voel je vrij om me te berichten voor een kennismakingsgesprek.
- Volledige vacature bekijken

Mateusz zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Duivendrecht
Ik heet Mateusz. We hebben 1 kind Meisje, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.

Marloes zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hoogkarspel
Ik heet Marloes, ouder van onze jongen Dave. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor af en toe oppassen voor alternatieve als het in omgeving niet lukt.

Lennard zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Sprang-Capelle
Ik heet Lennard. We hebben 2 kinderen (Jongen, 5), (Meisje, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Charlie zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Duivendrecht
Ik heet Charlie. Ik heb 1 Jongen 17 maanden Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Mathijs zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hillegom
wij zijn Mathijs en Karolina. We hebben 1 Jongen, Maiky van 7. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor de schoolvakanties. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.

Natalia zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Breda
Ik heet Natalia. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Sara zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Geleen
partner er ook niet is vanwege zijn werk. Dit kunnen weekenden zijn, maar ook avond- of nachtdiensten. Ook is het fijn als je kunt invallen op het moment dat onze gastouder bijvoorbeeld ziek is of verhinderd.

Mila zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Delft
Hi, wij zijn op zoek naar een lieve gastouder /oppas voor onze drie kindjes Juul (3), Max (2) en Leen (bijna 1). Het zijn drie lieve, ondeugende kids die erg ondernemend zijn. Ze spelen graag buiten, zingen liedjes, vertellen

Machelina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Utrecht
Wij zoeken een gastouder of nanny die bij ons thuis voor onze 3 kinderen wil zorgen wanneer wij aan het werk zijn. Onze oudste 2 kinderen gaan naar school en onze jongste zoon heeft het down syndroom en zal de hele dag met

Sem zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Eelderwolde
helpen met wat klusjes in en om het huis. We zoeken een enthousiaste, energieke en zelfstandige oppas/ gastouder die stress bestendig is en iig niet rookt.