Inloggen - Registreer  
Vacatures 161 tot 170 van 439 (ontdubbeld 438)
ads  

Harm zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Heerenveen
We hebben 2 kinderen (Jongen, 12), (Jongen, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Marcel zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Geleen
Ik heet Marcel. We hebben 2 kinderen (Meisje, 5), (Jongen, 8). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Chantal zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Zwijndrecht
Ik heet Chantal. We hebben 3 kinderen (Meisje, 12), (Meisje, 8) (Jongen, 5) Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Anne zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Venlo
Wij zijn op zoek naar een oppas/ gastouder die het leuk vindt om de kinderen 1 per week uit school te halen en met ze bezig te zijn tot wij thuis komen. Voorkeur voor de maandag.
- Opslaan

Szabina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Joure
Ik heet Szabina. We hebben 1 kind Jongen, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Bas zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Groningen
Ik heet Bas. We hebben 3 kinderen (Jongen, 11), (Jongen, 8), (Meisje, 5). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Roy zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Badhoevedorp
Wij zoeken een oppas (of eventueel gastouder ) die ons (in Badhoevedorp) kan helpen met het volgende: - 1 a 2 middagen (geheel flexibel en altijd in overleg) per week omstreeks 16.00 uur in huis om het avondeten voor te
- Opslaan

Jules zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Amsterdam
Ik heet Jules. We hebben 1 kind (Jongen, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder en eventueel een ander gezin waarmee we samen de opvang kunnen organiseren. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan

Eli zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Rijnsburg
Ik heet Eli. Wij verwachten een baby in oktober 2018. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder en eventueel een ander gezin waarmee we samen de opvang kunnen organiseren. Stuur gerust een berichtje voor een
- Opslaan

Roy zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - s Hertogenbosch
Ik heet Roy. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Nora zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Vlaardingen
Ik heet Nora. Wij verwachten een baby in december 2020. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Anna zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Almere
Ik heet Anna. We hebben 3 kinderen (Jongen, 7), (Jongen, 5), (Jongen, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Romy zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Delft
Hoi! Wij zijn romy en donny. Wij zij in augustus trotste ouders geworden van onze lieve Levi. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan