Inloggen - Registreer  
Vacatures 111 tot 120 van 362 (ontdubbeld 300)
ads  

Ben zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Lobith
Ik heet Ben. We hebben 2 kinderen (Meisje, 8), (Jongen, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder en eventueel een ander gezin waarmee we samen de opvang kunnen organiseren. Stuur gerust een berichtje voor een
- Volledige vacature bekijken

Tim zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Naaldwijk
Ik heet Tim. We hebben 1 kind Jongen, 6 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Michelle zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Zandvoort
Wij zijn Michelle en Stephan. We hebben 2 kids. Een dochter van 5 en een zoon van 1. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor flexible uren.
- Volledige vacature bekijken

Olaf zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Bloemendaal
Ik heet Olaf. Sigrid en ik hebben 2 kinderen (Meisje, 8 Jongen 5). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Voorkeur op de vrijdag. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan

Fadila zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent
Ik heet Fadila. We hebben 1 kind Meisje, 3 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor als ze volgend jaar naar school gaat en vakanties Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
3 uur geleden - Opslaan

Thessa zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Bodegraven
Gezin met twee kinderen (1 en 3 jaar) op zoek naar een enthousiaste gastouder /oppas voor de zaterdag 7:30 tot 16:30 en af en toe de zondag (1x per 4 weken van 9:30 tot 16:45). Soms ook savonds maar dit in overleg (avondje
- Opslaan