Inloggen - Registreer  
Vacatures 41 tot 50 van 284
ads  

Oppas

Babysits - Emst
Een oppas gezocht in Emst voor 1 kind, oppassen in Emst. Ik ben op zoek naar een lieve gastouder die kan zorgen voor onze energieke, nieuwsgierige sociale en grappige zoon van 6 jaar oud. Hij zit op de basisschool en heeft
- Volledige vacature bekijken

Iris zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Ede
Ik ben op zoek naar een oppas/ gastouder die mijn kinderen kan opvangen op de middagen na school op de dagen dat ik werk. Ik heb vaste dagen dat ik opvang nodig heb. Oppas is voor bij mij thuis, met een gastouder zal ik de
- Volledige vacature bekijken

Ivan zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Den Haag
Hi we are a family of 3 (daughter 20months old) + a lovely dog (medium size). Looking for a Dutch speaking babysitter/ gastouder for our daughter for every Monday moring/afternoon until June 2025 or when our gastouder will
- Volledige vacature bekijken

Brian zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Berkel en Rodenrijs
Ik heet Brian. We hebben 2 kinderen (Meisje, 8), (Jongen, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan

Esmay zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Sluiskil
Ik heet Esmay. Ik heb 1 kind Jongen, 1 jaar. Ik ben op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Selma zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Rotterdam
Ik heet Selma. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Diana zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Krimpen aan den IJssel
Ik heet Diana. We hebben 2 kinderen (Meisje, 9), (Jongen,6). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Kitty zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Druten
Ik heet Kitty. We hebben 1 kind Meisje, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Sanne zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Enschede
Ik heet Sanne. We hebben 2 kinderen (Jongen, 2), (Jongen, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Lotte zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Almere
Hi, ik ben Lotte :) We hebben een dochter, Isia ze is bijna 1 jaar. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Voornamelijk bij ons thuis wanneer ik aan het werk ben. Ik ben overigens wel thuis maar aan het werk. Het gaat
- Opslaan

Petra zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Nijmegen
Wij zijn op zoek naar een oppas voor onze kleine man, voor voornamelijk door de weeks. Voor als hij door ziekte of andere reden niet naar de gastouder kan. Ik werk in de zorg, dus kan niet zomaar thuis blijven. Het is een
- Opslaan

Marga zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Nieuwkuijk
Ik heet Marga. We hebben 2 kinderen (Meisje, 7), (Jongen, 4). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Niels zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Rotterdam
Ik heet Niels. We hebben 3 kinderen (Meisje, 11), (Jongen, 9), (Jongen, 6). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder ."
- Opslaan