Inloggen - Registreer  
Vacatures 81 tot 90 van 452 (ontdubbeld 298)
ads  

Marloes zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Hoogkarspel
Ik heet Marloes, ouder van onze jongen Dave. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor af en toe oppassen voor alternatieve als het in omgeving niet lukt.
- Volledige vacature bekijken

Mai Lan zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Heerhugowaard
Ik heet Mai Lan. We hebben 2 kinderen (Jongen, 4 (Meisje, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Sandra zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly
Wij zijn een gezin van 4 en wonen in Julianadorp. Wij hebben een zoon van 8 en een dochter van 2,5 jaar. Wij zoeken een leuke oppas/ gastouder voor naschoolse opvang voor mijn Zoon. Het gaat om vaste dagen. De Dinsdag en
26 minuten geleden - Volledige vacature bekijken

Debbie zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maassluis
Ik ben Debbie. Wij verwachten een baby in oktober 2023. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Thessa zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Bodegraven
Gezin met twee kinderen (1 en 3 jaar) op zoek naar een enthousiaste gastouder /oppas voor de zaterdag 7:30 tot 16:30 en af en toe de zondag (1x per 4 weken van 9:30 tot 16:45). Soms ook savonds maar dit in overleg (avondje

Jochem zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Tytsjerksteradiel
Ik heet Jochem. We hebben 2 kinderen (Meisje, 8), (Jongen, 9). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Naoual zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Utrecht
Ik heet Naoual. We hebben 2 dochters van 5 en 2,5 jaar oud. Wij zijn op zoek naar een gastouder voor de maandagen en dinsdagen. Heb je interesse? Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Elvira zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Sleeuwijk
Ik heet Elvira. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.

Charlie zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Duivendrecht
Ik heet Charlie. Ik heb 1 Jongen 17 maanden Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Martijn zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maassluis
hallo wij Martijn en rosemary de ouders van onze lieve Joshua van 1 jaar zijn op zoek naar een gastouder die flexibel tijden kan oppassen op onze klein

Danielle zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Nijverdal
Ik heet Danielle. We hebben 1 kind Meisje. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Chantal zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Zwijndrecht
Ik heet Chantal. We hebben 3 kinderen (Meisje, 12), (Meisje, 8) (Jongen, 5) Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Justyna zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Broekhuizen
Ik heet Justyna. We hebben 2 kinderen (Meisje, 5), (Jongen, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."