Inloggen - Registreer  
Vacatures 51 tot 60 van 329 (ontdubbeld 328)
ads  

David-Jan zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Utrecht
Hoi lieve oppas/ gastouder , wij zijn op zoek voor iemand die na de zomervakantie op dinsdag en donderdag van 14:00-18:00 bij ons thuis wil oppassen op onze Joan (dan net 4 jaar). Zou jij zin en gelegenheid hebben? Laat het
- Volledige vacature bekijken

Christina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Maastricht
Ik heet Christina. We hebben 2 kinderen (Meisje, 3), (Meisje, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Johan zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Linde
Ik heet Johan. We hebben 2 kinderen Jongen van 4 en een meisje van 2 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Dicky zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Waarland
Wij zijn op zoek naar een nanny/ gastouder aan huis voor onze zoon en dochter. Voorkeur op maandagochtend en donderdag, maar er is ruimte om dit anders in te richten. Ziet u mogelijkheden, dan kom ik graag met u in contact
- Opslaan

Kitty zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Druten
Ik heet Kitty. We hebben 1 kind Meisje, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Marcel zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Geleen
Ik heet Marcel. We hebben 2 kinderen (Meisje, 5), (Jongen, 8). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Orjola zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Veldhoven
Ik heet Orjola. We hebben 1 kind jongen 4 maanden. We spreken Engels en ok een beetje Nederlands. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Monica zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Gouda
Ik ben op zoek naar een flexibele gastouder aan huis voor door de weeks in overleg over dagen. Vastigheid kan ingebouwd worden omdat ik als zzper aan de gang ga vanaf 1 augustus in de zorg. Wat ik belangrijk vind is dat
- Opslaan

Jochem zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Tytsjerksteradiel
Ik heet Jochem. We hebben 2 kinderen (Meisje, 8), (Jongen, 9). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Samant zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hilversum
Ik heet Samant. We hebben 1 kind Meisje, 3 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Jeroen zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Groningen
Ik heet Celine m. We hebben 2 kinderen (Jongen, 0), (Jongen, 4). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Renata zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Leiden
Momenteel ben ik op zoek naar een gastouder voor 3 weken in de zomer op Maandag, Dinsdag en Donderdag. Van 7:30 tot 14 uur bij ons thuis. Het gaat om week 32, 33 en 34 i Augustus. Een jongen van 8 jaar.
- Opslaan

Dennes zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Leeuwarden
Ik heet Dennes. We hebben 1 kind Jongen Vince. Wij zijn op zoek naar een oppas voor soms op een vrijdag avond 3 tot 4 uurtjes of gastouder . Stuur gerust een berichtje.
- Opslaan