Inloggen - Registreer  
Vacatures 71 tot 80 van 256
ads  

Daniel zoekt oppas - oppaswerk / oppassen in Haarlem...

Sitly - Haarlem
Ik heet Daniel. We hebben 1 kind Meisje, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Madieke zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Oosterhout
Dit kan zowel bij ons als bij een gastouder thuis. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Angela zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Barneveld
Ik heet Angela. We hebben 2 kinderen (Jongen, 3), (Meisje, 1). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Rick zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Susteren
Ik heet Rick. We hebben 2 kinderen (Meisje, 4), (Jongen, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Nora zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Vlaardingen
Ik heet Nora. Wij verwachten een baby in december 2020. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Marga zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Nieuwkuijk
Ik heet Marga. We hebben 2 kinderen (Meisje, 7), (Jongen, 4). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Brian zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Berkel en Rodenrijs
Ik heet Brian. We hebben 2 kinderen (Meisje, 8), (Jongen, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan

Joren zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Utrecht
Wij verhuizen vanwege famille omstandigheden met spoed terug van Aruba naar Nederland. We zijn vanaf half december op zoek naar een gastouder waar onze dochter een aantal dagen per week kan zijn. Ook zijn we op zoek naar een
- Opslaan

Kitty zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Druten
Ik heet Kitty. We hebben 1 kind Meisje, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Ysette zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Pijnacker
Ik heet Ysette. We hebben 2 kinderen (Jongen, 7), (Jongen, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Die ons zoontje van 7 op maandagmiddag uit school ( Waterwilg) wil halen en wil oppassen tot +_ 17.30 uur. Stuur
- Opslaan

Gibnel zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Waalwijk
Ik heet Gibnel. We hebben 1 kind Meisje, 4 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Tamara zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Weststellingwerf
Hallo,. We hebben 2 kinderen (Meisje, 5), (Jongen, 1) zijn beide in juli jarig . Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor af en toe. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek." Owja en niet
- Opslaan

Marzia zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Sittard
Ik heet Marzia. We hebben 3 kinderen (Meisje, 5), (Jongen, 3), (Meisje, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan