Inloggen - Registreer  
Vacatures 101 tot 110 van 421 (ontdubbeld 413)
ads  

Andrey zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Bussum
Ik heet Andrey. We hebben 1 kind Meisje, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Esin zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Utrecht
Ik heet Esin. We hebben 3 kinderen (Meisje, 9), (Meisje, 9), (Jongen, 10). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Denise zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Papendrecht
Mijn naam is Denise bolder ik ben 23 jaar oud en ik zoek iemand waar bij mijn kinderen bij een gastouder , of individu kunnen blijven tot dat ik er weer ben van mijn werk Ik heb een zoon van 7 en een dochter van 4 ze zijn erg
- Volledige vacature bekijken

Sifra zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Culemborg
nodig vanaf 11 december op de maandag En vanaf mei waarschijnlijk ook op de dinsdag en woensdag (hierin ligt het er ook aan wat voor de gastouder beter uit komt.
- Opslaan

Tara zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Zwijndrecht
Ik ben Tara 30 jaar oud zelf heb ik 3 kinderen van 10, 6, en 2 jaar. Vele ervaringen in kinderen heb ik zeker. Daarnaast ben ik ook een opleiding aan het doen als gastouder . De opvang zelf is bij mij aan huis.
- Opslaan

Romy zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Delft
Hoi! Wij zijn romy en donny. Wij zij in augustus trotste ouders geworden van onze lieve Levi. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Anna zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Almere
Ik heet Anna. We hebben 3 kinderen (Jongen, 7), (Jongen, 5), (Jongen, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Olaf zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Bloemendaal
Ik heet Olaf. Sigrid en ik hebben 2 kinderen (Meisje, 8 Jongen 5). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Voorkeur op de vrijdag. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan

Siye zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Cromvoirt
Ik heet Catherine. We hebben 2 kind (Jongen, 8; Meisje, 5) Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder en eventueel een ander gezin waarmee we samen de opvang kunnen organiseren. Stuur gerust een berichtje voor een
- Opslaan

Rick zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Susteren
Ik heet Rick. We hebben 2 kinderen (Meisje, 4), (Jongen, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Anne zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Venlo
Wij zijn op zoek naar een oppas/ gastouder die het leuk vindt om de kinderen 1 per week uit school te halen en met ze bezig te zijn tot wij thuis komen. Voorkeur voor de maandag.
- Opslaan

Marian zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Harkema
Voor mijn 2 meisjes zoek ik een lieve oppas of gastouder . Oudste kindje gaat op dinsdag en donderdag naar school en wordt hiervoor met busje opgehaald. Dagen in overleg want ik werk flexibel op basis van beschikbaarheid. 1
- Opslaan

Johan zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Linde
Ik heet Johan. We hebben 2 kinderen Jongen van 4 en een meisje van 2 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan