Inloggen - Registreer  
Vacatures 101 tot 110 van 439
ads  

Caroline zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Veere
Wij zijn Christiaan en Caroline. We hebben 2 kinderen. Een jongen van 8 en een meisje van bijna 5. Wij zijn op zoek naar een vaste oppas of gastouder voor 2 middagen per week. Welke middagen dat kan in overleg. Stuur gerust
- Volledige vacature bekijken

Linda zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Utrecht
Wij zijn een samengesteld gezin met 4 kinderen en een hond. Voor mijn 2 zoontjes en mijn dochters willen we graag een oppas die wilt oppassen als wij een keer een avondje uit, feestje oid hebben. Of als onze vaste gastouder
- Volledige vacature bekijken

Loes zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Reuver
Mama van Faye en Jayden. Zelf werkende als gastouder . Jayden is een lieve jongen wat graag voetbal speelt en op tijd een grapje kan uithalen. Faye is een meid wat volledig in haar spel kan belanden. Ze heeft duidelijkheid
- Volledige vacature bekijken

Levin zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - 's-Hertogenbosch
Ik heet Levin. We hebben 3 kinderen (Meisje, 7), (Jongen, 3), (Meisje, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Lefki zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Rijswijk
Ik heet Lefki. Wij verwachten een baby in januari 2022. Wij zijn op zoek naar een gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Jessy zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Stad aan 't Haringvliet
Ik heet Jessy. We hebben 2 Meisjes van 3 en 1 jaar oud. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Brian zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Berkel en Rodenrijs
Ik heet Brian. We hebben 2 kinderen (Meisje, 8), (Jongen, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan

Dalia zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Woubrugge
Ik heet Dalia. Wij verwachten een baby in april 2023. We hebben 1 kind (Jongen, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Roger zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Huizen
Wij zinn Vania en Roger. We hebben een jongetje genaamd Victor. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Joren zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Utrecht
Wij verhuizen vanwege famille omstandigheden met spoed terug van Aruba naar Nederland. We zijn vanaf half december op zoek naar een gastouder waar onze dochter een aantal dagen per week kan zijn. Ook zijn we op zoek naar een
- Opslaan

Tessa zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Bussum
Ik heet Tessa. We hebben 3 kinderen (Jongen, 6, Jongen, 4) (Meisje, 1) Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Laura zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Gemonde
Ik heet Laura. Wij verwachten een baby in augustus 2023. We hebben 1 kind (Jongen, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan

Monique zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Den Haag
Mijn naam is Monique. Samen met mijn man Maarten hebben we 2 kinderen. Een meisje van 5 jaar en een meisje van 8 jaar. Wij zijn op zoek naar een lieve oppas of gastouder die minimaal 2 dagen en bij voorkeur 3 dagen per week
- Opslaan