Inloggen - Registreer  
Vacatures 71 tot 80 van 369 (ontdubbeld 367)
ads  

Andrei zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Almere
Ik heet Andrei. We hebben 2 kinderen (Meisje, 4), (Jongen, 8). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Chantal zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Zwijndrecht
Ik heet Chantal. We hebben 3 kinderen (Meisje, 12), (Meisje, 8) (Jongen, 5) Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Ukasz zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Ede
Hallo ik ben ukasz, Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor een jongen van 4 jaar. Voel je vrij om me te berichten voor een kennismakingsgesprek.
- Volledige vacature bekijken

Brian zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Berkel en Rodenrijs
Ik heet Brian. We hebben 2 kinderen (Meisje, 8), (Jongen, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan

Petra zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Nijmegen
Wij zijn op zoek naar een oppas voor onze kleine man, voor voornamelijk door de weeks. Voor als hij door ziekte of andere reden niet naar de gastouder kan. Ik werk in de zorg, dus kan niet zomaar thuis blijven. Het is een
- Opslaan

Dicky zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Waarland
Wij zijn op zoek naar een nanny/ gastouder aan huis voor onze zoon en dochter. Voorkeur op maandagochtend en donderdag, maar er is ruimte om dit anders in te richten. Ziet u mogelijkheden, dan kom ik graag met u in contact
- Opslaan

Johan zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Linde
Ik heet Johan. We hebben 2 kinderen Jongen van 4 en een meisje van 2 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Kevin zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maurik
Ik heet Kevin. We hebben 1 kind Onbekend, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Lefki zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Rijswijk
Ik heet Lefki. Wij verwachten een baby in januari 2022. Wij zijn op zoek naar een gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Debbie zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maassluis
Ik ben Debbie. Wij verwachten een baby in oktober 2023. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Orjola zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Veldhoven
Ik heet Orjola. We hebben 1 kind jongen 4 maanden. We spreken Engels en ok een beetje Nederlands. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Renata zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Leiden
Momenteel ben ik op zoek naar een gastouder voor 3 weken in de zomer op Maandag, Dinsdag en Donderdag. Van 7:30 tot 14 uur bij ons thuis. Het gaat om week 32, 33 en 34 i Augustus. Een jongen van 8 jaar.
- Opslaan

Elvira zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Sleeuwijk
Ik heet Elvira. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan