Inloggen - Registreer  
Vacatures 191 tot 200 van 397 (ontdubbeld 396)
ads  

Ufuk zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Heiloo
Ik heet Ufuk. We hebben 1 kind Jongen, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas testof gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

M zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Utrecht
Hi, mijn naam is Maritha, ik heb een dochtertje van 5 en ik ben op zoek naar een gastouder of oppas voor naschool op dinsdag en donderdag
- Volledige vacature bekijken

Mai Lan zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Heerhugowaard
Ik heet Mai Lan. We hebben 2 kinderen (Jongen, 4 (Meisje, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Dion zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Vlijmen
Hoi wij Angela & Dion zijn vorig jaar hier komen wonen. We hebben 2 kinderen (Jamie, jongen 6), (Joey Meisje, 4). Doordat we allebei werken zijn wij op zoek naar een vaste oppas/ gastouder voor 2 dagen. Stuur gerust een

Jessica zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Leeuwarden
Voor af en toe een middag (de kinderen ophalen uit school), weekenden en avonden zijn wij opzoek naar een oppas/ gastouder .

Jeroen zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Groningen
Ik heet Celine m. We hebben 2 kinderen (Jongen, 0), (Jongen, 4). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Jan zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Eindhoven
Hallo allemaal! Mijn vrouw Taya en ik hebben 3 actieve en enthousiaste kinderen (Jongen, 6), (Jongen, 4), (Meisje, 1). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder met rijbewijs. Precieze dagen/dagdelen nog verder in overleg

Renata zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Leiden
Momenteel ben ik op zoek naar een gastouder voor 3 weken in de zomer op Maandag, Dinsdag en Donderdag. Van 7:30 tot 14 uur bij ons thuis. Het gaat om week 32, 33 en 34 i Augustus. Een jongen van 8 jaar.

Martijn zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maassluis
hallo wij Martijn en rosemary de ouders van onze lieve Joshua van 1 jaar zijn op zoek naar een gastouder die flexibel tijden kan oppassen op onze klein

Mathijs zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hillegom
wij zijn Mathijs en Karolina. We hebben 1 Jongen, Maiky van 7. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor de schoolvakanties. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.

Amber zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Utrecht
Lieve oppassers en gastouders, wij zoeken graag een gastouder of oppas om te helpen met de zorg voor onze zoon Benjamin en dochter Luna. Dit zal eens in de 2 weken zijn op de dinsdag. Misschien nog handig om te vermelden: we

Nadiah zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Aerdenhout
Wij zoeken voor meerdere middagen in de week een ervaren oppasmoeder of gastouder voor onze actieve tweeling van 8 jaar. Zij heten James en Lucas.

Hawa zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Krommenie
Ik heet Hawa. We hebben 1 kind Meisje, 5 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."