Inloggen - Registreer  
Vacatures 181 tot 190 van 448 (ontdubbeld 417)
ads  

Linda zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Utrecht
Wij zijn een samengesteld gezin met 4 kinderen en een hond. Voor mijn 2 zoontjes en mijn dochters willen we graag een oppas die wilt oppassen als wij een keer een avondje uit, feestje oid hebben. Of als onze vaste gastouder
- Volledige vacature bekijken

Loes zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Reuver
Mama van Faye en Jayden. Zelf werkende als gastouder . Jayden is een lieve jongen wat graag voetbal speelt en op tijd een grapje kan uithalen. Faye is een meid wat volledig in haar spel kan belanden. Ze heeft duidelijkheid
- Volledige vacature bekijken

Mateusz zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Duivendrecht
Ik heet Mateusz. We hebben 1 kind Meisje, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Volledige vacature bekijken

Natalia zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Breda
Ik heet Natalia. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Francisco José zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Etten-Leur
Ik heet Francisco Jos. We hebben 2 kinderen (Jongen, 8), (Meisje, 6). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Lefki zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Rijswijk
Ik heet Lefki. Wij verwachten een baby in januari 2022. Wij zijn op zoek naar een gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Brian zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Berkel en Rodenrijs
Ik heet Brian. We hebben 2 kinderen (Meisje, 8), (Jongen, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.

Christina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maastricht
Ik heet Christina. We hebben 2 kinderen (Meisje, 3), (Meisje, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Laura zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Leeuwarden
Hallo, Ik ben op zoek naar een oppas/ gastouder voor de zomervakantie 2024. Mijn dochter is 6 jaar en we wonen in Wergea.

Caroliene zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Voorschoten
Hallo allemaal, Ik ben op zoek naar een oppas/ gastouder voor mijn zoontje van bijna 9 jaar. Het gaat om uren na schooltijd en in de vakanties eventueel hele dagen. Maar ook om avonden bijvoorbeeld. Mijn zoontje is een heel

Bas zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Groningen
Ik heet Bas. We hebben 3 kinderen (Jongen, 11), (Jongen, 8), (Meisje, 5). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Andrei zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Almere
Ik heet Andrei. We hebben 2 kinderen (Meisje, 4), (Jongen, 8). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Anouk zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Waarland
Hoi! Voor onze dochter van 6, zoontje van bijna 1 en nog een kleintje op komst zijn we op zoek naar een gastouder of oppas aan huis. Ellie kletst 5 kwartier in een uur, Moos lacht om alles en iedereen (en kruipt graag