Inloggen - Registreer  
Vacatures 141 tot 150 van 395
ads  

Jessica zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Leeuwarden
Voor af en toe een middag (de kinderen ophalen uit school), weekenden en avonden zijn wij opzoek naar een oppas/ gastouder .
- Volledige vacature bekijken

Dion zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Vlijmen
Hoi wij Angela & Dion zijn vorig jaar hier komen wonen. We hebben 2 kinderen (Jamie, jongen 6), (Joey Meisje, 4). Doordat we allebei werken zijn wij op zoek naar een vaste oppas/ gastouder voor 2 dagen. Stuur gerust een
- Volledige vacature bekijken

Mathijs zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Hillegom
wij zijn Mathijs en Karolina. We hebben 1 Jongen, Maiky van 7. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor de schoolvakanties. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Volledige vacature bekijken

Xiomara zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maassluis
Hallo, mijn naam is Xiomara. Ik ben op zoek naar een lieve en een betrouwbare erkende gastouder /nanny voor naschoolse opvang voor mijn dochter. 3 dagen in de week. Ik kijk uit naar een reactie. Met vriendelijke groet
- Opslaan

Roy zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Badhoevedorp
Wij zoeken een oppas (of eventueel gastouder ) die ons (in Badhoevedorp) kan helpen met het volgende: - 1 a 2 middagen (geheel flexibel en altijd in overleg) per week omstreeks 16.00 uur in huis om het avondeten voor te
- Opslaan

Eli zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Rijnsburg
Ik heet Eli. Wij verwachten een baby in oktober 2018. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder en eventueel een ander gezin waarmee we samen de opvang kunnen organiseren. Stuur gerust een berichtje voor een
- Opslaan

Roy zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - s Hertogenbosch
Ik heet Roy. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Hawa zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Krommenie
Ik heet Hawa. We hebben 1 kind Meisje, 5 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Anna zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Almere
Ik heet Anna. We hebben 3 kinderen (Jongen, 7), (Jongen, 5), (Jongen, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Romy zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Delft
Hoi! Wij zijn romy en donny. Wij zij in augustus trotste ouders geworden van onze lieve Levi. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Nora zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Vlaardingen
Ik heet Nora. Wij verwachten een baby in december 2020. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Heba zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Amsterdam
Ik heet Heba. We hebben 2 kinderen (Jongen, 0), (Jongen, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan