Inloggen - Registreer  
Vacatures 101 tot 110 van 369 (ontdubbeld 367)
ads  

Siye zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Cromvoirt
Ik heet Catherine. We hebben 2 kind (Jongen, 8; Meisje, 5) Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder en eventueel een ander gezin waarmee we samen de opvang kunnen organiseren. Stuur gerust een berichtje voor een
- Volledige vacature bekijken

Lucy zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Haarlem
Ons gezin bestaat uit papa, mama en 2 jongens (van 3 en 6 jaar oud). Onze jongens zijn ondernemend en leergierig. Wij hebben eerder een gastouder gehad waar de jongens heen gingen.
- Volledige vacature bekijken

Dan zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Den Haag
Ik heet Dan. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Angelina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Assendelft
Ik heet Angelina. Wij verwachten een baby in november 2023. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Chantal zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Zwijndrecht
Ik heet Chantal. We hebben 3 kinderen (Meisje, 12), (Meisje, 8) (Jongen, 5) Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Danielle zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Nijverdal
Ik heet Danielle. We hebben 1 kind Meisje. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Noortje zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Dinkelland
Ik heet Noortje. We hebben 3 kinderen (Meisje, bijna 4, Meisje, 2,5 en jongen 10maand). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Beatriz zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hulst
Ik heet Beatriz. We hebben 1 kind Meisje, 3 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek." Rijbewijs is noodzakelijk
- Opslaan

Marieke zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Bolsward
Ik heet Marieke. We hebben 2 kinderen (Meisje, 0), (Onbekend, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Ghofrane zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Weert
Ik heet Ghofrane. We hebben 1 kind Meisje, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Marloes zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hoogkarspel
Ik heet Marloes, ouder van onze jongen Dave. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor af en toe oppassen voor alternatieve als het in omgeving niet lukt.
- Opslaan

Nanny aan huis

Kinderopvang Thuis via Talent - Hillegom
Ben jij een vrolijke, actieve en ondernemende gastouder aan huis met tomeloze energie voor je vak? Omschrijf je jezelf met de woorden relaxed, warm en hou je van zelfstandig werken? Dan ga je je snel thuis voelen in dit
- Opslaan

Oppas

Babysits via Talent - Tiel
Een oppas gezocht in Tiel voor 1 kind, oppassen in Tiel. Ik ben een alleenstaande moeder op zoek naar een betrouwbare, betrokken gastouder of andere ouder die mijn 2 kinderen af en toe kunnen helpen opvangen. Voor af en toe
- Opslaan