Inloggen - Registreer  
Vacatures 91 tot 100 van 395
ads  

Petra zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Nijmegen
Wij zijn op zoek naar een oppas voor onze kleine man, voor voornamelijk door de weeks. Voor als hij door ziekte of andere reden niet naar de gastouder kan. Ik werk in de zorg, dus kan niet zomaar thuis blijven. Het is een
- Volledige vacature bekijken

Maxime zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Giessenburg
Hallo allemaal ik ben moeder van een tweeling van 3 jaar. Ben zelf aan het studeren voor gastouder dus mocht je een oppas zoeken in het weekend kan ik je ook helpen!
- Volledige vacature bekijken

Dennes zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Leeuwarden
Ik heet Dennes. We hebben 1 kind Jongen Vince. Wij zijn op zoek naar een oppas voor soms op een vrijdag avond 3 tot 4 uurtjes of gastouder . Stuur gerust een berichtje.
- Volledige vacature bekijken

Beatriz zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hulst
Ik heet Beatriz. We hebben 1 kind Meisje, 3 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek." Rijbewijs is noodzakelijk

Pauline zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Tilburg
Lieve gastouder , Wij zijn Bart & Pauline en voor onze zoon Jack en dochter Isabelle zoeken we een liefdevolle en zorgzame oppas. Jack gaat in oktober naar school en hiervoor zijn we ook op zoek naar oppas na school.

Jivanda zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Biervliet
Ik heet Jivanda. Ik heb 2 jongens ik ben op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.

Larissa zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Schouwen-Duiveland
Hoi ik heet Larissa. Wij hebben 2 meiden Liva-Rose (2 jaar) en Novie (8 maanden). We zijn op zoek naar een vaste oppas of gastouder in de buurt voor (het liefst) vaste tijden. Stuur gerust een berichtje :)"

Shellene zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Rotterdam
Ik heet Shellene. We hebben 1 kind Jongen, 2 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Kaoutar zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Utrecht
Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Justyna zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Broekhuizen
Ik heet Justyna. We hebben 2 kinderen (Meisje, 5), (Jongen, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Chantal zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Zwijndrecht
Ik heet Chantal. We hebben 3 kinderen (Meisje, 12), (Meisje, 8) (Jongen, 5) Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Lennard zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Sprang-Capelle
Ik heet Lennard. We hebben 2 kinderen (Jongen, 5), (Meisje, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Mila zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Delft
Hi, wij zijn op zoek naar een lieve gastouder /oppas voor onze drie kindjes Juul (3), Max (2) en Leen (bijna 1). Het zijn drie lieve, ondeugende kids die erg ondernemend zijn. Ze spelen graag buiten, zingen liedjes, vertellen