Inloggen - Registreer  
Vacatures 61 tot 70 van 439 (ontdubbeld 437)
ads  

Davy zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Brunssum
en de tuin. Ze gaan elke week naar een gastouder op de maandag/woensdag en donderdag. Oma en opa (vaders kant) letten op de kinderen op de dinsdag, en opa (moeders kant) let op de kinderen op de vrijdag. Graag zouden wij met
- Volledige vacature bekijken

Ashanti zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Den Haag
Hij, we zijn een familie van 6, (4kinderen) maar op zoek voor gastouder voor de 2 kleintjes. Voor de dinsdag en donderdag ophalen van school om 15.00 aan de Drs. Karreschool en opvang of aan huis zelf of bij gastouder . Mama
- Volledige vacature bekijken

Doreen zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly
vrij easygoing, houden van buiten en actief zijn. Wij zoeken een oppas voor hier en daar een avond (als de kinderen al naar bed zijn) en een gastouder die in eerste instantie op de maandagen bij ons thuis wil komen. Als de oppas
1 dag geleden - Volledige vacature bekijken

Hawa zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Krommenie
Ik heet Hawa. We hebben 1 kind Meisje, 5 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Chris zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Utrecht
Ik heet Chris. We hebben 1 kind Jongen, 2 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan

Josee zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Best
naar muziek op schoot. Ik denk daarbij bv aan een gastouder waar ik haar eventjes kan brengen in die periode. Ik ben nog niet zo lang geleden verhuisd naar Best en zou het fijn vinden een lieve oppas in de buurt te vinden! Op
- Opslaan

Rashmi zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maastricht
Ik heet Rashmi. We hebben 1 kind Jongen, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Andrea zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hoensbroek
Ik heet Andrea. We hebben 1 kind Meisje, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Morten zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Almere
Ik heet Morten. We hebben 3 kinderen (2,14,15). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor de jongste (2 jaar, jongetje). Soms in de middag, some s'avonds. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan

Vronie zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Utrecht
Wij zijn Vronie en Alex. We hebben 2 kinderen (James, 3,5) en Lauren (1,5 jaar). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor af en toe een dag.
- Opslaan

Andrey zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Bussum
Ik heet Andrey. We hebben 1 kind Meisje, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Monica zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Gouda
Ik ben op zoek naar een flexibele gastouder aan huis voor door de weeks in overleg over dagen. Vastigheid kan ingebouwd worden omdat ik als zzper aan de gang ga vanaf 1 augustus in de zorg. Wat ik belangrijk vind is dat
- Opslaan

Jeroen zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Groningen
Ik heet Celine m. We hebben 2 kinderen (Jongen, 0), (Jongen, 4). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan