Inloggen - Registreer  
Vacatures 71 tot 80 van 272
ads  

Ymkje zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Wolvega
Ik heet Ymkje. We hebben 1 kind Meisje, 3 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Oedsen zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Arnhem
Wij zoeken een oppas of gastouder die op donderdagmiddag bij ons thuis voor onze jongens van 8 en 11. Van 15 tot ca 18 uur. We wonen in de wijk Hoogkamp, Arnhem-Noord. Start vanaf september. Reacties graag via een
- Volledige vacature bekijken

Edgar & Csenge zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Laren
Wij zijn Edgar en Csenge. Wij hebben 1 jongetje van 2 en 1 jongetje van 8 maanden. Wij zijn daarvoor op zoek naar een oppas of gastouder aan huis. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Natalia zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Breda
Ik heet Natalia. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Hey Unee zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Utrecht
Ik heet Hey Unee. We hebben 1 kind Jongen, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Caroline zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Ritthem
Wij zijn Christiaan en Caroline. We hebben 2 kinderen. Een jongen van 8 en een meisje van bijna 5. Wij zijn op zoek naar een vaste oppas of gastouder voor 2 middagen per week. Welke middagen dat kan in overleg. Stuur gerust
- Opslaan

Angelina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Assendelft
Ik heet Angelina. Wij verwachten een baby in november 2023. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Kaoutar zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Utrecht
Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Justyna zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Broekhuizen
Ik heet Justyna. We hebben 2 kinderen (Meisje, 5), (Jongen, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Mathijs zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hillegom
wij zijn Mathijs en Karolina. We hebben 1 Jongen, Maiky van 7. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor de schoolvakanties. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan

Chantal zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Zwijndrecht
Ik heet Chantal. We hebben 3 kinderen (Meisje, 12), (Meisje, 8) (Jongen, 5) Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Linda zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Middelharnis
jongste zoon ( bijna 4 jaar ) is wat verder in ontwikkeling dan zijn leeftijd en is hoog sensitief. Daarom zijn wij op zoek naar een oppas aan huis of een gastouder . Wij zoeken met name op maandag een oppas na school voor onze
- Opslaan

Marieanne zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Montfort
Ik heet Marieanne. We hebben 1 kind Meisje, 7 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan