Inloggen - Registreer  
Vacatures 81 tot 90 van 432 (ontdubbeld 427)
ads  

Crystal zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Leiden
looking for a gastouder opvang or nanny in Voorburg (where we are moving).
- Volledige vacature bekijken

Debbie zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Maassluis
Ik ben Debbie. Wij verwachten een baby in oktober 2023. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Margriet zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Oisterwijk
Voor onze lieve dochter (9) en zoon (7) zijn we op zoek naar een oppas/ gastouder die 2 a 3 dagen per week de kinderen van school kan halen. Onze voorkeursdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag maar zijn te onderhandelen
- Volledige vacature bekijken

Linda zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Middelharnis
jongste zoon ( bijna 4 jaar ) is wat verder in ontwikkeling dan zijn leeftijd en is hoog sensitief. Daarom zijn wij op zoek naar een oppas aan huis of een gastouder . Wij zoeken met name op dinsdag en vrijdag een oppas na school
- Opslaan

Tara zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Zwijndrecht
Ik ben Tara 30 jaar oud zelf heb ik 3 kinderen van 10, 6, en 2 jaar. Vele ervaringen in kinderen heb ik zeker. Daarnaast ben ik ook een opleiding aan het doen als gastouder . De opvang zelf is bij mij aan huis.
- Opslaan

Romy zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Delft
Hoi! Wij zijn romy en donny. Wij zij in augustus trotste ouders geworden van onze lieve Levi. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Olaf zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Bloemendaal
Ik heet Olaf. Sigrid en ik hebben 2 kinderen (Meisje, 8 Jongen 5). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Voorkeur op de vrijdag. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan

Siye zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Cromvoirt
Ik heet Catherine. We hebben 2 kind (Jongen, 8; Meisje, 5) Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder en eventueel een ander gezin waarmee we samen de opvang kunnen organiseren. Stuur gerust een berichtje voor een
- Opslaan

Rick zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Susteren
Ik heet Rick. We hebben 2 kinderen (Meisje, 4), (Jongen, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Anne zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Venlo
Wij zijn op zoek naar een oppas/ gastouder die het leuk vindt om de kinderen 1 per week uit school te halen en met ze bezig te zijn tot wij thuis komen. Voorkeur voor de maandag.
- Opslaan

Johan zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Linde
Ik heet Johan. We hebben 2 kinderen Jongen van 4 en een meisje van 2 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Renee zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Goirle
Ik heet Renee. We hebben 3 kinderen (Meisje, 8), (Meisje, 5), (Meisje, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Petra zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Nijmegen
Wij zijn op zoek naar een oppas voor onze kleine man, voor voornamelijk door de weeks. Voor als hij door ziekte of andere reden niet naar de gastouder kan. Ik werk in de zorg, dus kan niet zomaar thuis blijven. Het is een
- Opslaan