Inloggen - Registreer  
Vacatures 121 tot 130 van 433 (ontdubbeld 427)
ads  

Maurike zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Hattem
Wij zijn Maurike en Peter. We hebben 3 kinderen van 5,8 en 11. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor de naschoolse opvang op dinsdag en donderdag. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Noortje zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Edam
Op korte termijn zijn wij voor onze dochter van nu 14 maanden, opzoek naar een gastouder voor op de dinsdag en woensdag
- Volledige vacature bekijken

Dragana zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Rotterdam
Hi, mijn partner en ik hebben een meisje van 1 jaar oud. We zoeken naar een ervaren en warme gastouder /oppas die oog heeft voor de ontwikkeling van het kind en bij voorkeur op een of 2 andere kindjes let met wie ze kan
- Volledige vacature bekijken

Danielle en Joris zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Rhoon
Wij zijn per september 2024 op zoek naar een gastouder of oppas aan huis voor onze kinderen. Wij hebben 3 jongens van 8, 11 en 12 jaar oud. Het gaat om naschoolse opvang: kinderen uit school halen en dan thuis vermaken met
- Opslaan

Daniel zoekt oppas - oppaswerk / oppassen in Haarlem...

Sitly via Talent - Haarlem
Ik heet Daniel. We hebben 1 kind Meisje, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Melissa zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Betuwe
Ik heet Melissa. We hebben 2 kinderen (Tim, 7), (Sem, 4). Wij zijn op zoek naar een oppas voor af en toe ik het weekend en als de gastouder niet beschikbaar is. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan

Bertina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent
Ik heet Bertina. We hebben 1 kind Meisje, 3 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
2 dagen geleden - Opslaan

Fadila zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent
Ik heet Fadila. We hebben 1 kind Meisje, 3 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor als ze volgend jaar naar school gaat en vakanties Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
3 dagen geleden - Opslaan

Leah Mae zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent
Ik ben Leah Mae. We hebben 1 kind (1 jongen, 3 jaar oud). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
3 dagen geleden - Opslaan

Consulent Consulent

Gastouderbureau Bumblebee - Vaals
digitaal. Voor het afsluiten van een contract tussen vraag- en gastouder en GOB BumbleBee, ontvang je maandelijks een percentage van de koppeling. Jouw profiel Om in de functie van bemiddelingsmedewerker aan de slag te kunnen
- Preview - Opslaan