Inloggen - Registreer  
Vacatures 31 tot 37 van 37
ads  

Monteur Jachtbouw Scheepsmonteur Installatietechniek

WR. nl Solliciteren - De Wilgen
Voor de vacature als Allround Monteur Jachtbouw bij De Wilgen Installatiewerkzaamheden ga je zelfstandig werkzaamheden en reparaties uitvoeren,
- Volledige vacature bekijken

Scheepsmonteur

One People Services - Terherne
Voor een Yachtcharter bedrijf in de regio Akkrum zijn we op zoek naar Scheepsmonteurs (fulltime) Bij dit full-service Yachtcharter bedrijf kunnen watersportliefhebbers terecht voor een heerlijke, onbezorgde vaarvakantie.
- Volledige vacature bekijken

Allround scheepsmonteur

Triangle intérim - Urk
Ben jij de allround scheepsmonteur die wij zoeken en heb jij oog voor detail? Kom werken in onze moderne shipyard op Urk en groei mee en word deel van een hecht team in een mooie werkomgeving Functieomschrijving: Als
- Volledige vacature bekijken

Allround scheepsmonteur - Scheepswerf Geertman

Scheepswerf Geertman - Zwartsluis
Weet jij alles van technische installaties aan boord van schepen? Wil je werken in een klein team met ijzerwerkers en elektromonteurs? Overleg je liever met de klant dan aangestuurd te worden door een werkschema of tekening?
- Preview

Allround scheepsmonteur Flevopolder

Monsterboard.nl
Ontvang Allround scheepsmonteur vacatures in Flevopolder per e-mail Maak een Monster account aan en wij sturen je vacatures en zoektips, zo in je inbox!
60+ dagen geleden

Scheepsmonteur

Board Engineering - Utrecht
Oplossen van technische storingen en problemen Vervangen van defecte onderdelen en componenten MBO opleiding richting motortechniek of een soortgelijke opleiding en/of werkervaring. Ervaring in de boottechniek is een pré.

Scheepsmonteur (leerling)

Hmb Uitzendorganisatie - Franeker
Jij bent een vakman of wilt graag een vak leren! Onze opdrachtgever is op zoek naar iemand die kwaliteitsgericht werkt, klantvriendelijk en collegiaal is en graag zeegaande zeiljachten voorziet van techniek en deze

Scheepsmonteur - copy

Onderhoudswerkzaamheden - Terherne
Gepubliceerd: ongeveer 2 maanden geleden
60+ dagen geleden

Scheepsmonteur

Onderhoudswerkzaamheden - Terherne
Deze vacature is niet actief / verlopen. Junior (starter), Medior (mid-career), Senior (ervaren) Junior (starter), Medior (mid-career), Senior (ervaren) Junior (starter), Medior (mid-career), Senior (ervaren)
FULL_TIME

Scheepsmonteur

Onderhoudswerkzaamheden - Terherne
Gepubliceerd: ongeveer 2 maanden geleden
60+ dagen geleden

Vacatures gerelateerd aan scheepsmonteur