Inloggen - Registreer  
Vacatures 81 tot 90 van 315
ads  

Nanny aan huis

kinderopvang Thuis - Hillegom
Nanny aan Huis - AmersfoortBen jij die lieve, warme en ervaren gastouder aan huis? Dan ga je je snel thuis voelen in dit gezin. Reageer gelijk!Sollicitatieformulier klik hierKinderopvang Thuis zoekt voor een gezin in
- Volledige vacature bekijken

Patricia zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Utrecht
Ik heet Patricia. We hebben 1 kind (Jongen, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder en eventueel een ander gezin waarmee we samen de opvang kunnen organiseren. Stuur gerust een berichtje voor een
- Volledige vacature bekijken

Morten zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Almere
Ik heet Morten. We hebben 3 kinderen (2,14,15). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor de jongste (2 jaar, jongetje). Soms in de middag, some s'avonds. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Volledige vacature bekijken

Alexandra zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Voorthuizen
Ik heet Alexandra. We hebben 2 kinderen (Meisje, 2), (Jongen, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan

W. zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hattem
wij op zoek naar een vaste gastouder /oppas bij ons thuis. We houden van iemand die er met de kinderen op uitgaat (we hebben diverse fietsen / bakfiets) , maar ook educatief is ingesteld en de kinderen wat kan bijbrengen / leren.
FULL_TIME - Opslaan

Kevin zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maurik
Ik heet Kevin. We hebben 1 kind Onbekend, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Lefki zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Rijswijk
Ik heet Lefki. Wij verwachten een baby in januari 2022. Wij zijn op zoek naar een gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Renee zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Goirle
Ik heet Renee. We hebben 3 kinderen (Meisje, 8), (Meisje, 5), (Meisje, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Johan zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Linde
Ik heet Johan. We hebben 2 kinderen Jongen van 4 en een meisje van 2 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Brian zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Berkel en Rodenrijs
Ik heet Brian. We hebben 2 kinderen (Meisje, 8), (Jongen, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan

Kitty zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Druten
Ik heet Kitty. We hebben 1 kind Meisje, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Laura zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Gemonde
Ik heet Laura. Wij verwachten een baby in augustus 2023. We hebben 1 kind (Jongen, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan

Marga zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Nieuwkuijk
Ik heet Marga. We hebben 2 kinderen (Meisje, 7), (Jongen, 4). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan