Inloggen - Registreer  
Vacatures 71 tot 80 van 337
ads  

Kevin zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Maurik
Ik heet Kevin. We hebben 1 kind Onbekend, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Lefki zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Rijswijk
Ik heet Lefki. Wij verwachten een baby in januari 2022. Wij zijn op zoek naar een gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Christina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Maastricht
Ik heet Christina. We hebben 2 kinderen (Meisje, 3), (Meisje, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Orjola zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Veldhoven
Ik heet Orjola. We hebben 1 kind jongen 4 maanden. We spreken Engels en ok een beetje Nederlands. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Brigite zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Zevenhuizen
persoonlijke aandacht omdat hij nieuwsgierig is en op zoek is naar uitdagingen. Het is een hele lieve maar ook een zorgzame jongen. Als je dit aanspreekt of meer informatie wil, horen we dit graag. Op zoek naar een Gastouder / oppas

Justyna zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Broekhuizen
Ik heet Justyna. We hebben 2 kinderen (Meisje, 5), (Jongen, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Shellene zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Rotterdam
Ik heet Shellene. We hebben 1 kind Jongen, 2 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Chantal zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Zwijndrecht
Ik heet Chantal. We hebben 3 kinderen (Meisje, 12), (Meisje, 8) (Jongen, 5) Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Beatriz zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hulst
Ik heet Beatriz. We hebben 1 kind Meisje, 3 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek." Rijbewijs is noodzakelijk

Janique zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Heerde
Ik heet Janique. We hebben 1 kind Jongen, 1 Wij zijn op zoek naar een gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.

Danique zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Nijverdal
Ik heet Danique. We hebben 1 kind Meisje, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Jivanda zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Biervliet
Ik heet Jivanda. Ik heb 2 jongens ik ben op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.

Pauline zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Tilburg
Lieve gastouder , Wij zijn Bart & Pauline en voor onze zoon Jack en dochter Isabelle zoeken we een liefdevolle en zorgzame oppas. Jack gaat in oktober naar school en hiervoor zijn we ook op zoek naar oppas na school.