Inloggen - Registreer  
Vacatures 61 tot 70 van 337
ads  

Eleni zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Simpelveld
Voor onze vrolijke gezellige kids zoeken wij een leuke enthousiaste oppas of gastouder die met veel Liefde voor onze 2 kids wil zorgen .
- Volledige vacature bekijken

Jolanda zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Westerbork
Onze 3 lieve, schattige, stoere, ondernemende, enthousiaste, soms tikkeltje ondeugende jongens zoeken een gastouder in huis voor 1-2of3 middagen per week. Woonplaats Westerbork Verdiensten in overleg. Meebrengen van eigen
- Volledige vacature bekijken

Francisco José zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Etten-Leur
Ik heet Francisco Jos. We hebben 2 kinderen (Jongen, 8), (Meisje, 6). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Marcel zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Geleen
Ik heet Marcel. We hebben 2 kinderen (Meisje, 5), (Jongen, 8). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Monica zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Gouda
Ik ben op zoek naar een flexibele gastouder aan huis voor door de weeks in overleg over dagen. Vastigheid kan ingebouwd worden omdat ik als zzper aan de gang ga vanaf 1 augustus in de zorg. Wat ik belangrijk vind is dat

Renata zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Leiden
Momenteel ben ik op zoek naar een gastouder voor 3 weken in de zomer op Maandag, Dinsdag en Donderdag. Van 7:30 tot 14 uur bij ons thuis. Het gaat om week 32, 33 en 34 i Augustus. Een jongen van 8 jaar.

Dennes zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Leeuwarden
Ik heet Dennes. We hebben 1 kind Jongen Vince. Wij zijn op zoek naar een oppas voor soms op een vrijdag avond 3 tot 4 uurtjes of gastouder . Stuur gerust een berichtje.

Rashmi zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maastricht
Ik heet Rashmi. We hebben 1 kind Jongen, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Selver zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Nijmegen
Ik heet Selver. Heb 1 kind een jongen. Ben op zoek naar een oppas of gastouder en eventueel een ander gezin waarmee we samen de opvang kunnen organiseren. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.

Mai Lan zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Heerhugowaard
Ik heet Mai Lan. We hebben 2 kinderen (Jongen, 4 (Meisje, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Maxime zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Giessenburg
Hallo allemaal ik ben moeder van een tweeling van 3 jaar. Ben zelf aan het studeren voor gastouder dus mocht je een oppas zoeken in het weekend kan ik je ook helpen!

Debbie zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maassluis
Ik ben Debbie. Wij verwachten een baby in oktober 2023. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Jeroen zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Groningen
Ik heet Celine m. We hebben 2 kinderen (Jongen, 0), (Jongen, 4). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."