Inloggen - Registreer  
Vacatures 101 tot 110 van 315
ads  

Rashmi zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Maastricht
Ik heet Rashmi. We hebben 1 kind Jongen, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Gilbert zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Zoetermeer
Ziva is me dochter van 5 ze gaat nog wel is der eigen gang lukas een hele lieve jongen maar omdat ik in scheiding ben wil ik alvast oppas of gastouder opzoeken voor als het dadelijk helemaal gescheiden zijn de 2 kleintjes
- Volledige vacature bekijken

Pauline zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Tilburg
Lieve gastouder , Wij zijn Bart & Pauline en voor onze zoon Jack en dochter Isabelle zoeken we een liefdevolle en zorgzame oppas. Jack gaat in oktober naar school en hiervoor zijn we ook op zoek naar oppas na school.
- Volledige vacature bekijken

Marcel zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Geleen
Ik heet Marcel. We hebben 2 kinderen (Meisje, 5), (Jongen, 8). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Andrei zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Almere
Ik heet Andrei. We hebben 2 kinderen (Meisje, 4), (Jongen, 8). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Eindhoven
Ik heet . We hebben 1 kind Meisje, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Christel zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Schaijk
Wij zoeken een lieve oppas. Een vaste dag op zaterdag of zondag van 9.30 tot ongeveer 18.00 uur. Rooster is een maand van te voren bekend. Ben jij die flexibele, lieve, vriendelijke gastouder die voor onze twee kindjes wil
- Opslaan

Lennard zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Sprang-Capelle
Ik heet Lennard. We hebben 2 kinderen (Jongen, 5), (Meisje, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Yavanna zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Terschuur
Ik heet Yavanna. We hebben 1 kind Meisje, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Natalia zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Breda
Ik heet Natalia. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Caroline zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Ritthem
Wij zijn Christiaan en Caroline. We hebben 2 kinderen. Een jongen van 8 en een meisje van bijna 5. Wij zijn op zoek naar een vaste oppas of gastouder voor 2 middagen per week. Welke middagen dat kan in overleg. Stuur gerust
- Opslaan

Angelina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Assendelft
Ik heet Angelina. Wij verwachten een baby in november 2023. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Michelle zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Zandvoort
Wij zijn Michelle en Stephan. We hebben 2 kids. Een dochter van 5 en een zoon van 1. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor flexible uren.
- Opslaan