Inloggen - Registreer  
Vacatures 51 tot 60 van 836
ads  

Nanny voor ons kind

Care.com - Rijswijk
Wij wonen in 2282 Rijswijk en zoeken een kindvriendelijke babysitter die op ons kind kan passen. We kijken uit naar je bericht.
- Volledige vacature bekijken

Betrouwbare nanny voor ons kind

Care.com - Eindhoven
Hallo, wij zoeken een ervaren babysitter die op ons kind kan passen. Je kunt me een bericht sturen om verdere details te bespreken.
- Volledige vacature bekijken

Betrouwbare nanny voor ons kind

Care.com - Arnhem
Voor ons kind zoeken wij een verantwoordelijke en liefdevolle babysitter die idealerwijs al ervaring in de kinderopvang heeft en in 6826 Arnhem en omstreken woont. Stuur ons een bericht als je interesse hebt.
- Volledige vacature bekijken

Nanny voor ons kind

Care.com via Talent - Apeldoorn
Hallo ik ben op zoek naar een liefdevolle babysitter die op ons kind kan passen. Ervaring en referenties zijn een pluspunt. Stuur me een bericht voor verdere details of vragen.

Dringend Op zoek naar een nanny voor ons kind

Joanne's help & care via Talent - Bodegraven
Hallo ik ben op zoek naar een liefdevolle babysitter die op ons kind kan passen. Ervaring en referenties zijn een pluspunt. Als je denkt dat jij een goede match bent, solliciteer dan nu!

Een nanny voor 2 kinderen

Care.com via Talent - Zwolle
Hallo ik ben op zoek naar een liefdevolle babysitter die op 2 kinderen kan passen. Ervaring en referenties zijn een pluspunt. Stuur me een bericht als je interesse hebt.

Een nanny voor kinderen

Care.com via Talent - Langezwaag
Hallo ik ben op zoek naar een liefdevolle babysitter die op onze kinderen kan passen. Ervaring en referenties zijn een pluspunt. Als je denkt dat jij een goede match bent, solliciteer dan nu!

Nanny voor 3 kinderen

Care.com via Talent - Barendrecht
Wij zoeken een leuke babysitter voor 3 kinderen. Ervaring en referenties zijn een voordeel. Bedankt dat je ons gezin overweegt. We horen graag van je.

Nanny in 8232 voor 2 kinderen

Care.com via Talent - Lelystad
Beste babysitter in 8232 Lelystad, wij zoeken een babysitter voor 2 kinderen. Bij voorkeur woon je in de buurt, heb je ervaring en ben je verantwoordelijk en betrouwbaar. Stuur ons een bericht als je interesse hebt.

Sandy zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Amstelveen
Voor ons zoontje van 1.5 zijn wij op zoek naar een fulltime nanny aan huis. We zijn in verwachting van een tweede kindje, uitgerekend eind oktober. Idealiter iemand die een verlengstuk wordt van onze familie en ons graag op
FULL_TIME