Inloggen - Registreer  
Vacatures 91 tot 100 van 310 (ontdubbeld 304)
ads  

Nicole zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Rotterdam
Ik heet Nicole. We hebben 3 kinderen (Jongen, 8), (Meisje, 6), (Jongen, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Volledige vacature bekijken

Wouter zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Oldenzaal
Wij zijn Ya'ara en Wouter. We hebben een zoon geboren op 20 januari 2024. We verwachten een tweede kindje in januari 2025. Voor onze zoon zoeken wij een gastouder voor de donderdagen. Stuur gerust een berichtje voor een
- Volledige vacature bekijken

Margriet zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Papendrecht
Hallo ik zoek meer een gastouder voor de dinsdag donderdag en vrijdag de heledag voor mijn dochtertje van bijna 6 maanden
- Volledige vacature bekijken

Marloes zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hoogkarspel
Ik heet Marloes, ouder van onze jongen Dave. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor af en toe oppassen voor alternatieve als het in omgeving niet lukt.
- Opslaan

Lennard zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Sprang-Capelle
Ik heet Lennard. We hebben 2 kinderen (Jongen, 5), (Meisje, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Natalia zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Breda
Ik heet Natalia. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Justyna zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Broekhuizen
Ik heet Justyna. We hebben 2 kinderen (Meisje, 5), (Jongen, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Sharazna zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Lelystad
Ik heet Sharazna. We hebben 1 kind Jongen, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Angelina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Assendelft
Ik heet Angelina. Wij verwachten een baby in november 2023. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Marijke zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - 's-Hertogenbosch
Ik heet Marijke. We hebben een zoon van bijna 4 en zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor voorschoolse opvang en misschien ook 1-2 dagen naschoolse opvang.
- Opslaan

Annemiek zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Ede
Wij zijn Annemiek & Johan en we hebben 4 kinderen (Meisje, 9), (Jongen, 7), (Jongen, 4), (Jongen, 4). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor 1 middag in de week uit school bij ons thuis. Een maandag of dinsdag
- Opslaan

Oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Eindhoven
Ik heet . We hebben 1 kind Meisje, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Christina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maastricht
Ik heet Christina. We hebben 2 kinderen (Meisje, 3), (Meisje, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan