Inloggen - Registreer  
Vacatures 71 tot 80 van 465 (ontdubbeld 347)
ads  

Schoonmaker / Schoonmaakster (M/V)

Werkis - Apeldoorn
Ben jij op zoek naar een parttime baan in Harderwijk? Lees dan snel verder, dan is deze vacature misschien wel wat voor jou!Geniet jij ook zo van
- Volledige vacature bekijken

Schoonmaker

NLwerkt - Numansdorp
Voor onze klant, een gerenommeerd steigerbouwbedrijf in [Stad/Dorp], zijn wij op zoek naar een ervaren en zelfstandige schoonmaakster. Als jij oog hebt voor detail en trots bent op je werk, dan zijn wij op zoek naar jou!
- Volledige vacature bekijken

Schoonmaak voor 1 dagdeel

Werksters.nl - Dordrecht
Een werkster gezocht in Dordrecht voor 1 dagdeel. Opzoek naar een schoonmaakster voor binnenkant huis, het liefst 1 keer per
- Volledige vacature bekijken

Medewerker bij 's Heeren Loo

Gom Schoonmaak via Talent - Apeldoorn
Vacaturebeschrijving Werk jij graag dichtbij huis? Woon je in de omgeving van Apeldoorn, Gelderland en wil jij aan de slag als schoonmaak medewerker? Lees snel verder! Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar enthousiaste
PART_TIME

Schoonmaak voor 1 dagdeel

Werksters.nl via Talent - Vollenhove
Een werkster gezocht in Vollenhove voor 1 dagdeel. Wij zijn op zoek naar een schoonmaakster die één keer per week twee uur kan komen schoonmaken.

Schoonmaak voor 1 dagdeel

Werksters.nl via Talent - Utrecht
Een werkster gezocht in Mûnein voor 1 dagdeel. Ik ben op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster voor 1 dagdeel per week. werkzaamheden stofzuigen, dweilen, sanitair schoonmaken, beddengoed..

Schoonmaak voor 1 dagdeel

Werksters.nl via Talent - Nieuw- en Sint Joosland
Een werkster gezocht in Nieuw- en Sint Joosland voor 1 dagdeel. Hoi! Wij zijn op zoek naar een betrouwbare schoonmaakster die 3 u per week wil komen poetsen. Wij hebben 2 honden en een kat dus dierenliefhebbers..

Schoonmaak voor 1 dagdeel

Werksters.nl via Talent - Nieuw-Buinen
Een werkster gezocht in Nieuw-Buinen voor 1 dagdeel. Hallo, wij zijn in Drouwen op zoek naar een schoonmaakster voor 1 ochtend in de twee weken. Kunt u contact met ons opnemen ? Met vriendelijke..

Schoonmaak voor 1 dagdeel

Werksters.nl via Talent - Klazienaveen
Een werkster gezocht in Klazienaveen voor 1 dagdeel. Wij zijn op zoek naar een flexibel schoonmaakster. Voornamelijk het schoonmaken van de benedenverdieping, wc, bovenverdieping en badkamer. Het zal..

Schoonmaak voor 1 dagdeel

Werksters.nl via Talent - Kampen
Een werkster gezocht in Kampen voor 1 dagdeel. Hallo, Wij wonen in kampen onderdijks en we zijn op zoek naar een betrouwbare en ervaren schoonmaakster die elke week 2a3 uur grondig kan..

Schoonmaak voor 5 dagdelen

Werksters.nl via Talent - Teuge
Een werkster gezocht in Teuge voor 5 dagdelen. Op onze camping Oegenbos in Teuge zijn we op zoek naar schoonmaakster voor 2 a3 uur per dag 5 dagen per week vanaf 11 uur .

Schoonmaak medewerker bij 's Heeren Loo

Gom via Talent - Apeldoorn
Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's bij 's Heeren Loo, een zorginstelling in het mooie Apeldoorn! Hier wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking in een
PART_TIME

Schoonmaakmedewerker

Grieks Restaurant Olympia via Talent - Budel
Wat ga je doen?Ben jij een fanatiek schoonmaker of schoonmaakster? Je gaat schoonmaken bij de Politie op het terrein van een opvanglocatie in Budel. Wij zijn op zoek naar iemand voor het schoonmaken van gangen, sanitaire