Inloggen - Registreer  
Vacatures 81 tot 90 van 435 (ontdubbeld 419)
ads  

Sam zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly
Ik heet Sam. Wij verwachten een baby in oktober 2023. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
4 uur geleden - Volledige vacature bekijken

Jolanda zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Westerbork
Onze 3 lieve, schattige, stoere, ondernemende, enthousiaste, soms tikkeltje ondeugende jongens zoeken een gastouder in huis voor 1-2of3 middagen per week. Woonplaats Westerbork Verdiensten in overleg. Meebrengen van eigen
- Volledige vacature bekijken

Mai Lan zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Heerhugowaard
Ik heet Mai Lan. We hebben 2 kinderen (Jongen, 4 (Meisje, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Joren zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Utrecht
Wij verhuizen vanwege famille omstandigheden met spoed terug van Aruba naar Nederland. We zijn vanaf half december op zoek naar een gastouder waar onze dochter een aantal dagen per week kan zijn. Ook zijn we op zoek naar een
- Opslaan

Tessa zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Bussum
Ik heet Tessa. We hebben 3 kinderen (Jongen, 6, Jongen, 4) (Meisje, 1) Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Laura zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Gemonde
Ik heet Laura. Wij verwachten een baby in augustus 2023. We hebben 1 kind (Jongen, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan

Thijs en Patrick zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Utrecht
Wij zijn een gezellig gezin bestaande uit twee papas (Thijs en Patrick) en onze 2 lieve jongetjes van 9 (Melle) en 7 (Bor). We zijn op zoek naar een vaste oppas of gastouder voor naschoolse opvang bij ons thuis (15u-18u) op
- Opslaan

Marcel zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Geleen
Ik heet Marcel. We hebben 2 kinderen (Meisje, 5), (Jongen, 8). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Thessa zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Bodegraven
Gezin met twee kinderen (1 en 3 jaar) op zoek naar een enthousiaste gastouder /oppas voor de zaterdag 7:30 tot 16:30 en af en toe de zondag (1x per 4 weken van 9:30 tot 16:45). Soms ook savonds maar dit in overleg (avondje
- Opslaan

Angela zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Barneveld
Ik heet Angela. We hebben 2 kinderen (Jongen, 3), (Meisje, 1). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Aukje zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Rotterdam
Wij zijn Aukje en Rutney. We hebben 3 kinderen Skye (4), Royce (3) en Trey (1). Wij zijn op zoek naar een gastouder voor bij ons thuis die veel energie heeft en het geweldig vind om met kinderen te zijn. Onze 3 jongens
- Opslaan

Marloes zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hoogkarspel
Ik heet Marloes, ouder van onze jongen Dave. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor af en toe oppassen voor alternatieve als het in omgeving niet lukt.
- Opslaan

Lennard zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Sprang-Capelle
Ik heet Lennard. We hebben 2 kinderen (Jongen, 5), (Meisje, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan