Inloggen - Registreer  
Vacatures 91 tot 100 van 435 (ontdubbeld 419)
ads  

Margriet zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Papendrecht
Hallo ik zoek meer een gastouder voor de dinsdag donderdag en vrijdag de heledag voor mijn dochtertje van bijna 6 maanden
- Volledige vacature bekijken

Esmay zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Sluiskil
Ik heet Esmay. Ik heb 1 kind Jongen, 1 jaar. Ik ben op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Samantha zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Rotterdam
Ik zoek een gastouder die ook van heel veel praten houd.
- Volledige vacature bekijken

Natalia zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Breda
Ik heet Natalia. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Danielle zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Nijverdal
Ik heet Danielle. We hebben 1 kind Meisje. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Justyna zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Broekhuizen
Ik heet Justyna. We hebben 2 kinderen (Meisje, 5), (Jongen, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Sharazna zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Lelystad
Ik heet Sharazna. We hebben 1 kind Jongen, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Angelina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Assendelft
Ik heet Angelina. Wij verwachten een baby in november 2023. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Marijke zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - 's-Hertogenbosch
Ik heet Marijke. We hebben een zoon van bijna 4 en zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor voorschoolse opvang en misschien ook 1-2 dagen naschoolse opvang.
- Opslaan

Oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Eindhoven
Ik heet . We hebben 1 kind Meisje, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Christina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maastricht
Ik heet Christina. We hebben 2 kinderen (Meisje, 3), (Meisje, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Annemiek zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Ede
Wij zijn Annemiek & Johan en we hebben 4 kinderen (Meisje, 9), (Jongen, 7), (Jongen, 4), (Jongen, 4). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor 1 middag in de week uit school bij ons thuis. Een maandag of dinsdag
- Opslaan

Danielle en Joris zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Rhoon
Wij zijn per september 2024 op zoek naar een gastouder of oppas aan huis voor onze kinderen. Wij hebben 3 jongens van 8, 11 en 12 jaar oud. Het gaat om naschoolse opvang: kinderen uit school halen en dan thuis vermaken met
- Opslaan