Inloggen - Registreer  
Vacatures 11 tot 20 van 221 (ontdubbeld 210)
ads  

Kinderoppas

Tempo - Sneek
Hallo toekomstige gastouder of oppas! Start als gastouder of oppas voor een gezin met 5 kinderen in Sneek. Wij zijn op zoek naar een lieve, vrolijke,
- Volledige vacature bekijken

Kinderoppas

Tempo Team - Sneek
Hallo toekomstige gastouder of oppas Start als gastouder of oppas voor een gezin met 5 kinderen in Sneek. Wij zijn op zoek naar een lieve, vrolijke,
- Volledige vacature bekijken

Schoonmaak voor 2 dagdelen

Werksters.nl - Waddinxveen
Een werkster gezocht in Waddinxveen voor 2 dagdelen. Idealiter ben je ook bereid om als gastouder /kinder oppas te werk te gaan, zodra wij weer volle dagen moeten maken op werk. Wij zoeken hulp in het
- Volledige vacature bekijken

Romy zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Delft
Hoi! Wij zijn romy en donny. Wij zij in augustus trotste ouders geworden van onze lieve Levi. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Harm zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Heerenveen
We hebben 2 kinderen (Jongen, 12), (Jongen, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Hawa zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Krommenie
Ik heet Hawa. We hebben 1 kind Meisje, 5 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Jules zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Amsterdam
Ik heet Jules. We hebben 1 kind (Jongen, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder en eventueel een ander gezin waarmee we samen de opvang kunnen organiseren. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.

Monica zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Gouda
Ik ben op zoek naar een flexibele gastouder aan huis voor door de weeks in overleg over dagen. Vastigheid kan ingebouwd worden omdat ik als zzper aan de gang ga vanaf 1 augustus in de zorg. Wat ik belangrijk vind is dat

Hannah zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Amsterdam
Ik heet Hannah. Ons zoontje is in oktober 2023 geboren. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor als ik weer ga werken. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Dennes zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Leeuwarden
Ik heet Dennes. We hebben 1 kind Jongen Vince. Wij zijn op zoek naar een oppas voor soms op een vrijdag avond 3 tot 4 uurtjes of gastouder . Stuur gerust een berichtje.

Marloes zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hoogkarspel
Ik heet Marloes, ouder van onze jongen Dave. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor af en toe oppassen voor alternatieve als het in omgeving niet lukt.

Charlie zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Bergen op Zoom
Ik heet Charlie. Ik heb 1 Jongen 17 maanden Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Shellene zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Rotterdam
Ik heet Shellene. We hebben 1 kind Jongen, 2 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."