Inloggen - Registreer  
Vacatures 101 tot 110 van 432 (ontdubbeld 424)
ads  

Larissa zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly
Hoi ik heet Larissa. Wij hebben 2 meiden Liva-Rose (2 jaar) en Novie (8 maanden). We zijn op zoek naar een vaste oppas of gastouder in de buurt voor (het liefst) vaste tijden. Stuur gerust een berichtje :)"
3 dagen geleden - Volledige vacature bekijken

Lisa zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Alkmaar
Ik heet Lisa. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Toezichthouder kinderopvang

BKV - Venlo
taken kunnen zijn:het inspecteren van diverse instellingen, zoals kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang of gastouder (bureau)s. Jij bent tevens hun contactpersoon;het toetsen van het beleid op gebied van gezondheid
- Volledige vacature bekijken

Natalia zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Breda
Ik heet Natalia. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Michelle zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Zandvoort
Wij zijn Michelle en Stephan. We hebben 2 kids. Een dochter van 5 en een zoon van 1. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor flexible uren.

Danielle zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Nijverdal
Ik heet Danielle. We hebben 1 kind Meisje. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Justyna zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Broekhuizen
Ik heet Justyna. We hebben 2 kinderen (Meisje, 5), (Jongen, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Sharazna zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Lelystad
Ik heet Sharazna. We hebben 1 kind Jongen, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Angelina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Assendelft
Ik heet Angelina. Wij verwachten een baby in november 2023. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."

Marijke zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - 's-Hertogenbosch
Ik heet Marijke. We hebben een zoon van bijna 4 en zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor voorschoolse opvang en misschien ook 1-2 dagen naschoolse opvang.

Thijs en Patrick zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Utrecht
Wij zijn een gezellig gezin bestaande uit twee papas (Thijs en Patrick) en onze 2 lieve jongetjes van 9 (Melle) en 7 (Bor). We zijn op zoek naar een vaste oppas of gastouder voor naschoolse opvang bij ons thuis (15u-18u) op

Christina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maastricht
Ik heet Christina. We hebben 2 kinderen (Meisje, 3), (Meisje, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."