Inloggen - Registreer  
Vacatures 41 tot 50 van 337 (ontdubbeld 330)
ads  

Oppas

Babysits - Emst
Een oppas gezocht in Emst voor 1 kind, oppassen in Emst. Ik ben op zoek naar een lieve gastouder die kan zorgen voor onze energieke, nieuwsgierige sociale en grappige zoon van 6 jaar oud. Hij zit op de basisschool en heeft
- Volledige vacature bekijken

Oppas

Babysits - Arnemuiden
betrouwbaar oppas/ gastouder met ervaring. Ook zou het fijn zijn dat de oppas/ gastouder flexibel is in de opvangdagen en tijden. Twijfel niet om..
- Volledige vacature bekijken

Iris zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Ede
Ik ben op zoek naar een oppas/ gastouder die mijn kinderen kan opvangen op de middagen na school op de dagen dat ik werk. Ik heb vaste dagen dat ik opvang nodig heb. Oppas is voor bij mij thuis, met een gastouder zal ik de
- Volledige vacature bekijken

Eliane zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Utrecht
We zoeken een oppas voor af en toe als we een avondje uiteten gaan, sporten of iets anders zouden we het heel fijn vinden als die kan oppassen. NIEUW: per juni 25 ben ik op zoek naar een gastouder aan huis voor 4 dagen in de
- Opslaan

Dan zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Den Haag
Ik heet Dan. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Ben zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Lobith
Ik heet Ben. We hebben 2 kinderen (Meisje, 8), (Jongen, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder en eventueel een ander gezin waarmee we samen de opvang kunnen organiseren. Stuur gerust een berichtje voor een
- Opslaan

Nora zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Vlaardingen
Ik heet Nora. Wij verwachten een baby in december 2020. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Anne zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Venlo
Wij zijn op zoek naar een oppas/ gastouder die het leuk vindt om de kinderen 1 per week uit school te halen en met ze bezig te zijn tot wij thuis komen. Voorkeur voor de maandag.
- Opslaan

M zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Druten
Ik heet M. Boher. We hebben 3 kind (Jongens, 1,6 en 9 jaar). Wij zijn op zoek naar een oppas voor voor af en toe en eventueel wanneer onze gastouder op vakantie is.Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan

Anna zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Almere
Ik heet Anna. We hebben 3 kinderen (Jongen, 7), (Jongen, 5), (Jongen, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Rick zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Susteren
Ik heet Rick. We hebben 2 kinderen (Meisje, 4), (Jongen, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

W. zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hattem
wij op zoek naar een vaste gastouder /oppas bij ons thuis. We houden van iemand die er met de kinderen op uitgaat (we hebben diverse fietsen / bakfiets) , maar ook educatief is ingesteld en de kinderen wat kan bijbrengen / leren.
FULL_TIME - Opslaan

Kevin zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maurik
Ik heet Kevin. We hebben 1 kind Onbekend, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan