Inloggen - Registreer  
Vacatures 91 tot 100 van 337 (ontdubbeld 330)
ads  

Ramona zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Hoofddorp
Ik heet Ramona. We hebben 1 kind Jongen, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Felicia zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Lunteren
Ik heet Felicia. We hebben 1 kind Jongen, 4 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Volledige vacature bekijken

Dragana zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Rotterdam
Hi, mijn partner en ik hebben een meisje van 1 jaar oud. We zoeken naar een ervaren en warme gastouder /oppas die oog heeft voor de ontwikkeling van het kind en bij voorkeur op een of 2 andere kindjes let met wie ze kan
- Volledige vacature bekijken

Paulien zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Heemstede
We wonen in Heemstede en zijn na de zomervakantie (vanaf sept) op zoek naar een oppas/ gastouder voor een paar uurtjes na schooltijd op maandagmiddag of dinsdagmiddag. We hebben 2 lieve, makkelijke kinderen (dochter dan 11 en
- Opslaan

Edgar & Csenge zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Laren
Wij zijn Edgar en Csenge. Wij hebben 1 jongetje van 2 en 1 jongetje van 8 maanden. Wij zijn daarvoor op zoek naar een oppas of gastouder aan huis. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Daniel zoekt oppas - oppaswerk / oppassen in Haarlem...

Sitly via Talent - Haarlem
Ik heet Daniel. We hebben 1 kind Meisje, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Roangela zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hellevoetsluis
Mijn naam is Roangela. We hebben 3 kinderen, 2 jongens ( 7 + 2) en een meisje van 3 maanden). Wij zijn op zoek naar een gastouder en oppas voor af en toe.
- Opslaan

Jasperina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Opsterland
Ik heet Jasperina. We hebben 1 kind Meisje, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder bij voorkeur aan huis voor de weekenden. Ik kan tussen 7.00-22.30 ingezet worden en gemiddeld duren mijn diensten 8 uur.
- Opslaan

Jessica zoekt oppas oppaswerk / oppassen in Sitly

Vacatures Leeuwarden - Leeuwarden
2 weken geleden geplaatst Sitly Voor af en toe een middag (de kinderen ophalen uit school), weekenden en avonden zijn wij opzoek naar een oppas/ gastouder . Deel deze vacature: Meest gelezen Zoeken Vacature
- Opslaan

Adèlia zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Landgraaf
Ik heet Adlia. We hebben 2 kinderen (Meisje, 4), (Jongen, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Ewelina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Noordoostpolder
Ik heet Ewelina. We hebben 1 kind Jongen, 6 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Rashmi zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maastricht
Ik heet Rashmi. We hebben 1 kind Jongen, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

BBL Verzorgende IG niveau

Silverein via Talent - Amersfoort
zorgsector!"Na ruim twee decennia als gastouder in de kinderopvang te hebben gewerkt, besloot Leonoor een nieuwe koers te varen vanwege afnemende vraag en mantelzorg voor haar ouders. Ze stapte over naar een functie als huishoudelijk
- Opslaan