Inloggen - Registreer  
Vacatures 71 tot 80 van 13.248 (ontdubbeld 9.939)
ads  

Stratenmaker

Carriere - Enschede
Wil jij graag dagelijks met je handen werken en samen met je collega's ervoor zorgen dat er in de omgeving van Enschede verschillende bestratingswerkzaamheden worden verricht? Start nu als opperman stratenmaker! Goed werk!
- Volledige vacature bekijken

Opperman stratenmaker

Carriere - Almelo
Wil jij graag dagelijks met je handen werken en samen met je collega's ervoor zorgen dat er in de omgeving van Almelo verschillende bestratingswerkzaamheden worden verricht? Start nu als opperman stratenmaker! Goed werk!
- Volledige vacature bekijken

Leerling Stratenmaker

BouwBuddy via Adzuna - Breda
Als leerling stratenmaker ben je verantwoordelijk voor de alle voorbereidingen die nodig zijn voordat de straten gelegd kunnen worden. Daarna ga je samen met je team aan de slag met het plaatsen en leggen van de bestratingen.
- Opslaan

Leerling Stratenmaker

BouwBuddy via Adzuna - Heerhugowaard
Als leerling allround stratenmaker ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en leggen van bestratingen, maar ook het ondersteunen bij de aanleg van tuinen en terrassen. Over de functieAls leerling allround stratenmaker ben
- Opslaan

Stratenmaker

Spie - Breda
Bij SPIE City Networks & Grids zijn we dag en nacht actief met glasvezelnetwerken, openbare verlichting en andere distributienetten. Wij kunnen onze klanten ontzorgen op het gebied van ontwerpen, aanleggen en onderhouden van
- Preview - Opslaan