Inloggen - Registreer  
Vacatures 71 tot 80 van 270
ads  

Edgar & Csenge zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Laren
Wij zijn Edgar en Csenge. Wij hebben 1 jongetje van 2 en 1 jongetje van 8 maanden. Wij zijn daarvoor op zoek naar een oppas of gastouder aan huis. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Jivanda zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Biervliet
Ik heet Jivanda. Ik heb 2 jongens ik ben op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Volledige vacature bekijken

Gilbert zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Zoetermeer
Ziva is me dochter van 5 ze gaat nog wel is der eigen gang lukas een hele lieve jongen maar omdat ik in scheiding ben wil ik alvast oppas of gastouder opzoeken voor als het dadelijk helemaal gescheiden zijn de 2 kleintjes
- Volledige vacature bekijken

Natalia zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Breda
Ik heet Natalia. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Hey Unee zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Utrecht
Ik heet Hey Unee. We hebben 1 kind Jongen, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Caroline zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Ritthem
Wij zijn Christiaan en Caroline. We hebben 2 kinderen. Een jongen van 8 en een meisje van bijna 5. Wij zijn op zoek naar een vaste oppas of gastouder voor 2 middagen per week. Welke middagen dat kan in overleg. Stuur gerust
- Opslaan

Angelina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Assendelft
Ik heet Angelina. Wij verwachten een baby in november 2023. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Kaoutar zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Utrecht
Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Justyna zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Broekhuizen
Ik heet Justyna. We hebben 2 kinderen (Meisje, 5), (Jongen, 2). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Mathijs zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hillegom
wij zijn Mathijs en Karolina. We hebben 1 Jongen, Maiky van 7. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor de schoolvakanties. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan

Chantal zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Zwijndrecht
Ik heet Chantal. We hebben 3 kinderen (Meisje, 12), (Meisje, 8) (Jongen, 5) Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Linda zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Middelharnis
jongste zoon ( bijna 4 jaar ) is wat verder in ontwikkeling dan zijn leeftijd en is hoog sensitief. Daarom zijn wij op zoek naar een oppas aan huis of een gastouder . Wij zoeken met name op maandag een oppas na school voor onze
- Opslaan

Marieanne zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Montfort
Ik heet Marieanne. We hebben 1 kind Meisje, 7 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan