Inloggen - Registreer  
Vacatures 71 tot 80 van 346
ads  

Melanie zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Hilversum
Hi oppas of gastouder ! Mijn naam is Melanie en ik woon samen met Ward, Jalou (3 jaar) en Seppe (3 maanden) en Eddie (onze teckel) sinds een jaar in Hilversum. We zijn een sportief gezin met onze hond Eddie, houden om veel te
- Volledige vacature bekijken

Nanny aan huis

kinderopvang Thuis - Amsterdam
Nanny aan huis Amsterdam ZuidBen jij die ervaren, enthousiaste en actieve gastouder aan huis? Dan ga je je snel thuis voelen in dit gezin. Reageer gelijk!Sollicitatieformulier klik hierKinderopvang Thuis zoekt voor een gezin
- Volledige vacature bekijken

Nanny aan huis

kinderopvang Thuis - Hillegom
Nanny aan Huis - AmersfoortBen jij die lieve, warme en ervaren gastouder aan huis? Dan ga je je snel thuis voelen in dit gezin. Reageer gelijk!Sollicitatieformulier klik hierKinderopvang Thuis zoekt voor een gezin in
- Volledige vacature bekijken

Nienke zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Naarden
Ik heet Nienke. We hebben 2 kinderen (Jongen, 5), (Meisje, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor onze dochter voor iedere donderdag. Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Jeroen zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Groningen
Ik heet Celine m. We hebben 2 kinderen (Jongen, 0), (Jongen, 4). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Monica zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Gouda
Ik ben op zoek naar een flexibele gastouder aan huis voor door de weeks in overleg over dagen. Vastigheid kan ingebouwd worden omdat ik als zzper aan de gang ga vanaf 1 augustus in de zorg. Wat ik belangrijk vind is dat
- Opslaan

Albert zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Zwolle
Hi, wij zijn op zoek naar een gastouder die bij ons in huis wil oppassen en daarnaast de kinderen van en naar sportvereniging (basketbal en voetbal) kan brengen op de maandag. De dinsdag en donderdag kunnen eventueel ook met
- Opslaan

Nadiah zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Aerdenhout
Wij zoeken voor meerdere middagen in de week een ervaren oppasmoeder of gastouder voor onze actieve tweeling van 8 jaar. Zij heten James en Lucas.
- Opslaan

Rashmi zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maastricht
Ik heet Rashmi. We hebben 1 kind Jongen, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Andrey zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Bussum
Ik heet Andrey. We hebben 1 kind Meisje, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Ramona zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hoofddorp
Ik heet Ramona. We hebben 1 kind Jongen, 1 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Orjola zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Veldhoven
Ik heet Orjola. We hebben 1 kind jongen 4 maanden. We spreken Engels en ok een beetje Nederlands. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Andrea zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hoensbroek
Ik heet Andrea. We hebben 1 kind Meisje, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan