Inloggen - Registreer  
Vacatures 111 tot 120 van 316
ads  

Omed zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Sliedrecht
Hi Omed en Anna hier. Wij hebben een dochtertje genaamd Aleena. Ze is erg sociaal. Ze wil graag samen spelen en doet haar 1x per dag een dutje rond 12:30 a 1300 Wij zoeken een gastouder hiervoor.
- Volledige vacature bekijken

Orjola zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Veldhoven
Ik heet Orjola. We hebben 1 kind jongen 4 maanden. We spreken Engels en ok een beetje Nederlands. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Ah zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Almelo
Ik heet Ah. Wij verwachten een baby in februari 2022. We hebben 1 kind (Meisje, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Caroline zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Ritthem
Wij zijn Christiaan en Caroline. We hebben 2 kinderen. Een jongen van 8 en een meisje van bijna 5. Wij zijn op zoek naar een vaste oppas of gastouder voor 2 middagen per week. Welke middagen dat kan in overleg. Stuur gerust
- Opslaan

Angelina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Assendelft
Ik heet Angelina. Wij verwachten een baby in november 2023. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Michelle zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Zandvoort
Wij zijn Michelle en Stephan. We hebben 2 kids. Een dochter van 5 en een zoon van 1. Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder voor flexible uren.
- Opslaan

Chantal zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Zwijndrecht
Ik heet Chantal. We hebben 3 kinderen (Meisje, 12), (Meisje, 8) (Jongen, 5) Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Christina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Maastricht
Ik heet Christina. We hebben 2 kinderen (Meisje, 3), (Meisje, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Anastasia zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Breskens
Ik heet Anastasia. We hebben 1 kind Meisje, 4 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Dicky zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Waarland
Wij zijn op zoek naar een nanny/ gastouder aan huis voor onze zoon en dochter. Voorkeur op maandagochtend en donderdag, maar er is ruimte om dit anders in te richten. Ziet u mogelijkheden, dan kom ik graag met u in contact
- Opslaan

Petra zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Nijmegen
Wij zijn op zoek naar een oppas voor onze kleine man, voor voornamelijk door de weeks. Voor als hij door ziekte of andere reden niet naar de gastouder kan. Ik werk in de zorg, dus kan niet zomaar thuis blijven. Het is een
- Opslaan

Natalie zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Utrecht
Hoi! Wij (Tim en Natalie) zoeken een lieve oppas / gastouder voor onze dochters Janna (8) en Liselot (5). Ze zijn beiden gevoelige, slimme meisjes die erg van knutselen en creatief bezig zijn houden, maar ook graag buiten
- Opslaan

Rocío zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Beilen
Ik heet Roco. We hebben 2 kinderen (Meisje, 5), (Meisje, 4). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder en eventueel een ander gezin waarmee we samen de opvang kunnen organiseren. Stuur gerust een berichtje voor een
- Opslaan