Inloggen - Registreer  
Vacatures 91 tot 100 van 346
ads  

Leontine zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Katwijk
Ik ben Leontine. Ik heb 1 kind (1 jongen, 8 jaar oud), en ben dus op zoek naar een oppas of gastouder . Iemand die hem rustig aan leert kennen en die hem uiteindelijk kan lezen. Hij zit op een mytylschool en zou daar vanaf
- Volledige vacature bekijken

Lisa zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly - Alkmaar
Ik heet Lisa. We hebben 1 kind Jongen, 0 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Volledige vacature bekijken

Toezichthouder kinderopvang

BKV - Venlo
taken kunnen zijn:het inspecteren van diverse instellingen, zoals kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang of gastouder (bureau)s. Jij bent tevens hun contactpersoon;het toetsen van het beleid op gebied van gezondheid
- Volledige vacature bekijken

Ewelina zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Noordoostpolder
Ik heet Ewelina. We hebben 1 kind Jongen, 6 Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Gilbert zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Zoetermeer
Ziva is me dochter van 5 ze gaat nog wel is der eigen gang lukas een hele lieve jongen maar omdat ik in scheiding ben wil ik alvast oppas of gastouder opzoeken voor als het dadelijk helemaal gescheiden zijn de 2 kleintjes
- Opslaan

Amber zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Utrecht
Lieve oppassers en gastouders, wij zoeken graag een gastouder of oppas om te helpen met de zorg voor onze zoon Benjamin en dochter Luna. Dit zal eens in de 2 weken zijn op de dinsdag. Misschien nog handig om te vermelden: we
- Opslaan

Linda zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Middelharnis
jongste zoon ( bijna 4 jaar ) is wat verder in ontwikkeling dan zijn leeftijd en is hoog sensitief. Daarom zijn wij op zoek naar een oppas aan huis of een gastouder . Wij zoeken met name op dinsdag en vrijdag een oppas na school
- Opslaan

Anne zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Venlo
Wij zijn op zoek naar een oppas/ gastouder die het leuk vindt om de kinderen 1 per week uit school te halen en met ze bezig te zijn tot wij thuis komen. Voorkeur voor de maandag.
- Opslaan

M zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Druten
Ik heet M. Boher. We hebben 3 kind (Jongens, 1,6 en 9 jaar). Wij zijn op zoek naar een oppas voor voor af en toe en eventueel wanneer onze gastouder op vakantie is.Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan

Anna zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Almere
Ik heet Anna. We hebben 3 kinderen (Jongen, 7), (Jongen, 5), (Jongen, 3). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Rick zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Susteren
Ik heet Rick. We hebben 2 kinderen (Meisje, 4), (Jongen, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek."
- Opslaan

Alexandra zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Voorthuizen
Ik heet Alexandra. We hebben 2 kinderen (Meisje, 2), (Jongen, 0). Wij zijn op zoek naar een oppas of gastouder . Stuur gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.
- Opslaan

W. zoekt oppas - oppaswerk / oppassen

Sitly via Talent - Hattem
wij op zoek naar een vaste gastouder /oppas bij ons thuis. We houden van iemand die er met de kinderen op uitgaat (we hebben diverse fietsen / bakfiets) , maar ook educatief is ingesteld en de kinderen wat kan bijbrengen / leren.
FULL_TIME - Opslaan